Annonce
Fredericia

Deltag i konkurrencen: Gerda købte sit tøj lokalt og vandt gavekort

Gerda Hougaard vandt tirsdag i Fredericia Dagblads "støt lokalt"-konkurrence. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fredericia: Gerda Hougaard blev tirsdagens vinder af et gavekort på 200 kroner til Fredericia Shopping.

Til og med fredag 27. marts kører Fredericia Dagblad en konkurrence, hvor du hver dag kan vinde en præmie. Det kræver blot, at du fortæller os om dit lokale indkøb, du har gjort dig i en tid, hvor byens handelsliv har brug for al den hjælp, den kan få.

Det gjorde Gerda Hougaard, som havde været en tur forbi dametøjsbutikken Flair i Gothersgade.

- Jeg er utrolig glad for en forretning som Flair, hvor jeg altid får en god behandling. De er så søde dernede, siger hun.

Gerda Hougaard forklarer, at hun var en af de sædvanlige ture i gågaden, da hun så sit snit til at tage forbi Flair, hvor der på daværende tidspunkt ikke var mange inde. Det blev til en forårsjakke og en bluse.

- Nu er vejret så fint, så nu skal jeg ud at nyde det med en dejlig ny jakke, konstaterer Gerda Hourgaard, som for tiden gør alle sine indkøb lokalt.

- I de her tider skal vi også støtte op om vores egne butikker, så jeg kan slet ikke forestille mig at tage til andre byer for at handle, siger hun.

For at deltage i konkurrencen skal du sende en mail til fd@frdb.dk, hvor du fortæller om dit indkøb. Hvis du bliver udtrukket som vinder, skal du kunne dokumentere dit køb ved at fremvise en bon.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skovhave-projekt. Endnu en stor sejr til De Konservative Fredericia

Læserbrev: Vi kunne læse i Fredericia Dagblad, at by- og planudvalget alligevel har givet dispensation til Skovehave-projektet. Først og fremmest vil jeg gerne rose by- og planudvalget herunder formand Steen Wrist Ørts for at vise villighed til at ændre en fejlslagen beslutning. Formanden for by- og planudvalget Steen Wrist Ørts var ellers hurtigt ude og skyde Skovhave-projektet ned, allerede inden han havde behandlet sagen i sit udvalg. Dermed tog han udvalgsmedlemmerne som gidsler i sagen, for han havde allerede på daværende tidspunkt selv afgjort sagen på Facebook. Det var efter min mening dybt kritisabel og rigtig dårlig skik. Jeg vurderer stadig, at Steen Wrist Ørts lænede sig op ad misbrug af sin stilling i forhold til mommunestyrelsesloven. Så Steen Wrist Ørts (S), hvor kom den kovending lige fra? Fra at totalt afvise skovhave projektet på Facebook til at give en dispensation til projektet? Jeg vil klart anbefale Steen Writ Ørts at uddybe denne kovending, så han kan opretholde tilliden hos den enkelte borger i Fredericia. De nuværende bygninger er gamle og faldefærdige og med det nye projekt kan dette område kun blive løfte i den rigtige retning. Skovhave-projektet er et strategisk vigtigt projekt for Erritsø og den fremtidige vækst for byen. Det er dejligt for Fredericia by og ikke mindst byens borgere. Jeg vil beskrive onsdagens beslutning omkring dispensationen som en stor sejr til Fredericia og De Konservative i Fredericia. Igennem konservativt pres har vi lige fra projektets begyndelse været fortaler for projektet. Mange ældre og unge mennesker ønsker at bosætte sig i nyere boliger i Erritsø. Det har de fået mulighed for nu. At fem færre boliger og mindre trafikale ændringer kan få by og planudvalget og formand Steen Wrist Ørts til at ændre deres første beslutning og give dispensation virker meget mærkeligt, og hvem ved om det er er den rigtige begrundelse offentligheden har fået?

CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Fredericia

Ingen krammere eller håndtryk: Golfklubben åbner igen med strenge restriktioner

Fredericia For abonnenter

Stadig kæmpereklame for Beatles-forestilling i København: Mediefirma er skuffet over Fredericia Teater

Annonce