Annonce
Middelfart

Den første vinder af Foreningsstafetten er fundet: Se håndbolddrenges t-shirt trick her

Nordvestfyn: Foreningsstafetten blev skudt i gang med et brag af Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup i sidste uge. En af foreningens dygtige gymnaster viste i en video, hvordan hun på bare halvandet minut kunne tage en t-shirt på, mens hun stod på hænder.

Videoen var startskuddet på et samarbejde mellem avisen og Middelfart Kommune, som har fået navnet Foreningsstafetten. Med foreningsstafetten skal de nordvestfynske foreninger og deres medlemmer på skift udfordre hinanden på skills og vilde tricks.

Og nu er vinderen af Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrups udfordring fundet.

Jonas Thor, Tobias Hansen og Patrick Andreasen fra Middelfart Håndboldklubs ungdomsafdeling tog i den grad udfordringen op og viste, hvordan de så let som ingenting kan tage en t-shirt på, mens de dribler. Sejt!

Det betyder, at bolden nu ligger hos håndboldforeningen, som har et par dage til at finde på en ny udfordring til de nordfynske foreninger. Når udfordringen er klar, lægges den på avisens Facebook-side Vores Middelfart.

Du kan se både Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup og Middelfart Håndboldklubs videoer på Vores Middelfart, ligesom du kan se flere seje foreningers bud på løsningen af den første udfordring.

Det var Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup, der stillede den første udfordring i Foreningsstafetten. Her tog en gymnast en t-shirt på, mens hun stod på hænder - på bare halvandet minut. Foto: Screendump fra videoen, Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup

Sådan gør i:

Når en forening gennem avisen lægger en udfordring op på Facebook-siden Vores Middelfart, har alle interesserede en uge til at løse den, filme deres forsøg og uploade videoen som kommentar på opslaget.

Efter de syv dage udfordres en ny forening, som lægger en ny udfordring op på Facebook.

Sådan gør du:

  • Få en instruktør eller et andet medlem fra foreningen til at filme udfordringen.
  • Udfordringen må gerne være i samme dur, som det foreningen laver normalt. Eksempelvis tager gymnasten fra Fjelsted-Harndrup Gymnastikforening en t-shirt på, mens hun står på hænder.
  • Udfordringen må gerne kunne løses af alle aldersgrupper.
  • Og udfordringen skal helst kunne udføres uden alt for mange rekvisitter.
  • Når din forening har lavet en udfordring, sender i videoen i en mail til journalist på Fyens Stiftstidende og Melfar Posten, Sofie Secher Karlsen på sokar@fyens.dk, som deler den på avisens Facebook-side "Vores Middelfart".
  • I må også gerne dele udfordringen på foreningens egen Facebook-side.
Middelfart Håndboldklub tog sejren i den første runde af Foreningsstafetten, hvor de mange nordvestfynske foreninger og klubber skiftes til at udfordre hinanden på skills og seje tricks. Foto: Screendump fra vindervideoen, Middelfart Håndboldklub
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce