Annonce
Debat

Den forhenværende blå blok har lagt sig ned og givet op

Anders Fogh fra Startup Central. Arkivfoto: Andreas Madsen Andersen

Læserbrev: Danmark åbner igen - og hold kæft, hvor er jeg glad for det!

Men hvor er logikken i denne genåbning? Jeg kan slet ikke finde sammenhængen i den.

Åbningsstrategien er tabt, og den blå blok har mistet handlekraft. Befolkningen har afgivet suverænitet til de røde politikere.

Annonce

Nu skal det meste af dansk erhvervsliv have en streng og håbløs testpolitik indført, fordi politikerne så gerne vil have gang i et coronapas, og det bliver desværre nok kun det liberale erhverv, som skal bruge kræfter på at holde styr på dette.

Vi har set i medierne, at folk står i lange køer til frisørtider. Hvordan skal den stakkels ejer holde overblik over, om alle kunderne har deres coronapas i orden? Hvem skal holde kontrol? Vil kunderne snyde for at få deres hår ordnet? Skal kunderne skrives i en mappe, så de kan påvise, at vi rent faktisk havde styr på vores test, inden vi kom - hvad så med vores personfølsomme data?

Du skal have en negativ coronatest, hvis du skal til din frisør, men hvis du skal købe ind i Bilka, så løber du bare ind uden nogen anelse om, hvorvidt du er smittebærer.

Vi kan samles 50 mennesker til udendørs sport, vi kan spille en fodboldkamp mod et hold, som også har set 50 andre, men skal vi have ordnet hår, så skal vi have en negativ coronatest 72 timer før.

Nye Borgerlige gjorde faktisk blå vælgere stolte ved at indse, at rød blok bare trumfer igennem med deres coronapas og ulogiske handlinger, som vil sætte en kæp i hjulet, hvis det er politiet eller andre instanser, som skal kontrollere butikkerne.

Men min kritik skal ikke kun rettes mod rød blok, men mod den forhenværende blå blok, som nu har tabt magten kampen i det politiske spil. De har vendt erhvervslivet ryggen og lagt sig ned og givet op.

Pernille Vermund er den eneste, som står tilbage, og den eneste, som er tro mod det liberale erhverv. Vi ved jo alle, at Mette har flertal til at få sin vilje uden blå blok, så hvorfor er det, de ikke blæser til angreb?!


Pernille Vermund er den eneste, som står tilbage, og den eneste, som er tro mod det liberale erhverv.


Jeg taler på vegne af iværksætter-Danmark, når jeg siger, at vi er glade for, at vi nu kan åbne op, men vi har brug for at blive taget seriøst og blive involveret i en dialog om noget så vigtigt som en genåbning.

Hvor er Søren Papes stærke forståelse for erhvervslivet? Han er den, som kan udfordre den enerådige Mette Frederiksen!

Når jeg taler med vores medlemmer, så er svaret, at de har opgivet troen på, at nogle vil lytte til dem. De håber blot, at Danmark snart vil vende tilbage til ”normale” tilstande, hvis nogle kan huske dem - uden coronapas og uden test hver 72. time for at besøge frisøren eller lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce