Annonce
Fredericia

Den nye strandcafé i Fredericia er klar om få dage: Urbania Beach Bar åbner på onsdag

Også den nye Urbania Beach Bar er klar. Ikke til genåbning, men til egentlig premiere. På onsdag, fortæller medindehaver, Brian Løkkegaard. Daglig leder, Noomi Thomassen, pynter op. Foto: Søren Gylling

Fredericia: Også på Østerstrand er de ved at være parate til åbning.

Urbania Street Food i Gothersgade overtog i marts forpagtningen af caféen, der gik konkurs sidste år. Siden har forberedelserne stået på i takt med samfundets gradvise genåbning efter coronakrisen. På onsdag den 20. maj slår Urbania Beach Bar dørene op. Det oplyser medindehaver, Brian Løkkegaard.

Han og andre gjorde klar i lokalerne søndag eftermiddag.

De er nu indrettet med bambus, kurveflet, et surfbræt på væggen og øvrige elementer, der understreger en afslappet strandstemning.

I den kommende uge er der åbent i Urbania Beach Bar onsdag til søndag fra klokken 11 til 21. Herefter hver weekend i samme tidsrum og fra 15. juni alle dage fra 11 til 21. Der serveres is, varme og kolde drikke, øl, vin, drinks og snackretter. Man kan godt sidde inde, men hele konceptet baserer sig på to go, hvad der nok er meget naturligt i det omfang, solen begunstiger fredericianerne den kommende sommer.

Urbania Beach Bar på Østerstrand i Fredericia er ved at indrette sig. Med umiskendeligt afslappet strandlook. Foto: Søren Gylling

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce