Annonce
Trekantområdet

Den Reformerte Menighed åbnede på Kulturnatten kunstkonkurrencen

Formand for Kultur - og Idrætsudvalget Lars Ejby Pedersen blandt en del af kunstværkerne i Den Reformerte Menigheds kunstkonkurrence, da han holdt sin åbningstale. Foto: Rosa Engelbrecht
Annonce

Fredericia: Formand for kultur- og idrætsudvalget Lars Ejby Pedersen åbnede fredag eftermiddag Den Reformerte Menigheds kunstkonkurrence. Reformert Menigheds formand Peter Honoré bød velkommen til de mange fremmødte og gav ordet til Lars Ejby, som i sin åbningstale blandt andet roste de otte deltagende kunstnere for deres mod til at deltage i en konkurrence, og lade deres værker bedømme både af byens borgere og den udpegede jury.

Kunstnerne fik desuden megen ros for de kunstneriske resultater, som er af høj standard, samt deres store indlevelse i den bundne konkurrenceopgave at udtrykke: “Den Reformerte Menigheds betydning for og spor i Fredericia, historisk og nutidigt”. Lars Ejby fremhævede desuden Reformert Menigheds mange udadvendte aktiviteter i 300 året for deres ankomst til Fredericia, som meget positive for byen og takkede for måden aktiviteterne blev afviklet på. Kulturudvalgsformanden erklærede derefter udstillingen og konkurrencen for åben ved at fjerne et klæde og derved afsløre stemmeboksen.

Udstillingen kan ses, og der kan stemmes, i Rådhusets åbningstid helt frem til torsdag den 19. september. Vinderen afsløres den 20. september.

Annonce
Annonce
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce