Annonce
FC Fredericia

Denne type spiller er øverst på FC Fredericias ønskeliste

Jonas Dal vil gerne have en klasseangriber til FC Fredericia. Men de hænger ikke på træerne. Foto: Peter Leth-Larsen
FC Fredericias cheftræner forventer forstærkninger af truppen, før sæsonen genoptages. Øverst på hans ønskeliste er en angriber.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia leder efter forstærkninger, og øverst på Jonas Dals ønskeliste står en angriber. Cheftræneren mener, at klubben på den position er noget tyndt besat. Steven Enna regerer deroppe og scorede i efteråret otte mål, men han er den eneste af sin slags i truppen.

- Vi kigger efter en venstre back og en angriber. Førsteprioriteten er en angriber, for vi har ikke andre som Steven, og derfor er vi skrøbelige i front. Sker der noget med ham, skal vi opfinde noget andet, og det gider vi ikke, siger Jonas Dal.

Han har ellers været opfindsom før. Agon Mucolli har spillet som spidsangriber i adskillige kampe. Det samme har Anders Holvad.

- Anders Holvad har sust noget frem og tilbage på de forreste positioner. Vi vil gerne holde ham på én position og så finde en fuldblodsangriber mere, siger Jonas Dal.

Vi kan starte med Messi og sige: Ham får vi nok ikke fat i. Derfra går vi nedad på listen, indtil vi finder en som er realistisk.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia, om at finde en ny angriber

Annonce

En appelsin i turbanen

Der er et "men". For alle klubber på tværs af ligaer i hele verden leder efter en god angriber. De findes, men spørgsmålet er, om FC Fredericia kan tiltrække dem.

- Vi har en god, stærk trup, og derfor skal en ny spiller helst komme fra det øverste lag. Vi holder øje og håber på, at der falder en appelsin ned i turbanen. Enten fra markedet eller måske gennem en lejeaftale fra FC Midtjylland, siger Jonas Dal.

Der var tre nye spillere på banen mandag formiddag. Fælles for dem alle er, at Jonas Dal ser dem an.

Venstrebacken Morten Dyremose, som er 18 år gammel og et produkt af Sønderjyskes ungdomsafdeling. Desuden var der to amerikanere til stede, som Jonas Dal kun kunne fornavnene på. Et vink med en vognstang om, at de skal levere mirakler på træningsbanen for at blive i klubben.

- De spillere ser vi som udviklingsspillere. Morten Dyremose kunne godt komme på tale på positionen som venstre back, siger Jonas Dal.

I det centrale forsvar, følger cheftræneren sig godt dækket ind.

- Mathias Johannsen er tilbage fra skade. Og jeg ser Christian Ege som en forsvarsspiller. Med Erik Nissen og Lukas Enevoldsen dernede, er vi godt dækket ind, siger Jonas Dal.

FC Fredericia har blot mistet én spiller hen over julen. Mathias Nygaard fik ikke forlænget sin kontrakt.

Den 18-årige venstreback Morten Dyremose træner med FC Fredericia. Han kunne være et godt bud på en reserve til Nicolaj Ritter. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Aftrådt formand kritiserer Fredericia HK's ledelse: De vil ikke gøre det, man skal

Annonce