Annonce
Debat

Der er lavthængende frugter til at fremme bæredygtighed ved at åbne for, at man også må tage ting fra containerne

I containerne er der for eksempel døre, vinduer, glas, der kan anvendes til staldvinduer/drivhuse, porcelæn, barnestole, krukker, træ, der vil kunne arbejdes videre med og så videre," skriver Hanne P. Frandsen. Arkivfoto: Mathilde Bech
Annonce

Læserbrev: Vejle vil gerne være Danmarks resiliente hovedstad.

Citat fra Vejles klimaresiliensstrategi:

"Vi vil sikre væksten under hensyntagen til anvendelse af bæredygtige ressourcer, vedvarende energi og grøn mobilitet."

Jeg hilser med glæde, at man på genbrugspladsen i Børkop nu må hente ting, som andre borgere har sat til side i skuret med det formål, at andre kan få glæde af det.

Der er lavthængende frugter til at fremme bæredygtighed ved at åbne for, at man også må tage ting fra containerne, eller at medarbejderne på pladserne måtte tage det op og sætte det fra.

Det er forbudt at tage ting direkte fra containerne.

I containerne er der for eksempel døre, vinduer, glas, der kan anvendes til staldvinduer/drivhuse, porcelæn, barnestole, krukker, træ, der vil kunne arbejdes videre med og så videre.

Mon ikke vi alle kan få billeder af, hvad der ligger i containerne? Ting, der kunne genanvendes og helt utidssvarende bliver til affald og går til.


Jeg håber, at der er nogle politikere, der vil samle bolden op.

Hanne P. Frandsen


Jeg håber, at der er nogle politikere, der vil samle bolden op og undersøge, hvordan vi i endnu større omfang kan genanvende og give nyt liv til noget af det, der ligger i containerne på genbrugspladserne i Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Bent Jensen måtte rykke kommunen: Aftale med håndboldklub på plads efter usædvanligt forløb

Annonce