Annonce
Fredericia

Der er lys forude: 3000 gadelamper i Snoghøj og Erritsø skiftes ud

Den fire år lange og 50 millioner kroner dyre udskiftning af gadelys i Fredericia til mere energibesparende LED-lamper fortsætter. 3000 lamper i Snoghøj og Erritsø erstattes i disse dage og frem til oktober. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: I denne uge skifter Fredericia Kommune gadelys ud i Snoghøj og Erritsø.

Cirka 3000 lamper erstattes af energibesparende LED-lys. Samtidig skiftes en række ældre lysmaster også helt. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse:

- For at entreprenøren nemt kan komme til, opfordrer kommunen alle grundejere til at klippe hækken, hvis den dækker for adgangen til mastelugen på lysmasterne. Grundejere vil også modtage et brev i postkassen, hvis der bliver behov for gravearbejde på deres matrikel.

Arbejdet varer efter planen til oktober.

Fredericia Kommune besluttede i 2016 at investere over 50 millioner kroner i at skifte 12.000 almindelige gadelamper ud med led frem til. LED står for light-emitting diode - eller lysudsendende diode. Udskiftningen er allerede sket i Bøgeskov, Egeskov, Bredstrup, Herslev, Taulov og Skærbæk. Efter Snoghøj og Erritsø her i 2018 følger udskiftning i 2019 i Fredericia Vest og i 2020 i Fredericia Øst og midtbyen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Se fotogalleri: Fingrene i ørerne og hold vejret: Vi venter på en rigtig julifest til næste år

Annonce