Annonce
Fredericia

Der kommer fletværk på kager til skolefest

Mette Høy havde medbragt ny håndmixer til det lokale svar på en bagedyst. Selv om hun er bagerdatter, fik hun lært nye måder at pynte en kage på - og det får de nu glæde af på hendes børns skoler. Foto: Marianne Husted

Bredstrup-Pjedsted: Blandt de mange deltagere i en tøseaften var søstrene Gitte Kohls og Mette Høy, som bor i Fredericia, men bruger meget af fritiden i gymnastikforeningen i Bredstrup-Pjedsted.

De var bevæbnet med nyindkøbt håndmikser og en hel del bagererfaring. De er nemlig døtre af en sønderjysk bager. Men de kunne også lære nyt.

- Nu ved jeg, hvordan kagerne skal se ud på torsdag, når min yngste datter skal til skolefest og den ældste til kulturdag på sin skole, erklærede hun.

Det bliver nemlig bradepandekager med fletværk af mousse, som alle deltagerne fik introduktion til i Bredstrup-Pjedsteds svar på Bagedyst-teltet.

Kvinderne kom selv i sving. Blandt andre økonoma Jette Andreassen (i midten), som er økonoma og vant til at lave al mad fra bunden på Vejle Sygehus. Tirsdag aften prøvede hun kræfter med Dr. Oetker pulver. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce