Annonce
Kultur

Det bliver intimt: Jelling får lyde fra sommerhuset

The White Album spiller i Jelling i et mere afslappet setup end tidligere. Arkivfoto: Mads Hansen
De seneste fire år er The White Album blevet udvidet på alle måder. Flere musikere, større produktioner og mere gear er kommet til. Men nu er bandet tilbage i trioform.
Annonce

Jelling: Efter flere år med opgraderinger af antallet af musikere og gear samt større produktioner, er bandet The White Album vendt tilbage til det gode gamle setup.

Produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til at finde ind til sig selv igen, ind til kernen af hvad de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der laver musik sammen. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra bandet, der gæster Byens Café i Jelling.

– Vi savnede lidt "at komme hjem" til udgangspunktet, som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon. Vi skal tilbage i sommerhuset og høre vinden i sivene og fare vild mellem træerne for atter at finde tilbage til DNA'et i selve sangskrivningen, lyder det fra The White Album.

The White Album

Siger man The White Album, vil mange også sige The Beatles, men her er der altså tale om bandet The White Album.

Bandet er en dansk folkpopgruppe grundlagt i 2011.

Det består af Jakob Eilsø, Claus Arvad og Frederik Vedersø, som alle stammer fra Fyn. Sidstnævnte er i øvrigt også kendt som forsanger i The Eclectic Moniker.

Bandet har udgivet tre albums: Conquistador (2012), The Quiet Strum (2014) og Songs from the Sun (2017).

Annonce

Livskriser og utidigt pjat

Derfor tager bandet nu rundt i hele landet, hvor de spiller trioshows med numre fra alle tre plader samt et par helt nye, der skal prøves af inden kommende indspilninger.

- Man kan forvente vokalharmonier og nordisk folk. Personlige sange om skænderier og livskriser fra mænd og fædre lige i slipstrømmen af deres bedste alder. Det hele naturligvis krydret med lamme vitser, pinlige anekdoter og utidigt pjat, siger et af bandmedlemmerne Jakob Eilsø.

Koncerten i Byens Café foregår lørdag 26. oktober klokken 20. Billetter kan købes på nettet eller i caféen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Slut med fest og farver efter midnat?: To lokale barejere ser flest fordele ved tidligere lukketid

Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Annonce