Annonce
Trekantområdet

Det bliver rigtig pinligt

Thomas Brunstrøm. leverer muligvis en pinlig indsats på biblioteket i Huset torsdag 10. oktober mellem klokken 17 og 18.30. Men han har pizza med. Foto: Simon Knudsen
Men børnene vil sikkert elske det. Og det er da også et forfatterbesøg beregnet for de fem til 10-årige.

Give: Det er en yderst pinlig forfatter, der torsdag eftermiddag gæster Give Bibliotek.

Thomas Brunstrøm er navnet og han svælger i pinlige episoder og i lige så pinlige titler på sine bøger. "Sallys far er sygt pinlig" hedder eksempelvis en af de billedbøger har er forfatter til. Andre titler er "Sallys far gider ikke være voksen" og "Sallys far bander" er andre titler i serien.

Direkte adspurgt indrømmer Thomas Brunstrøm gerne, at han er lidt pinlig. Det fremgår også af bøgerne, som man med fordel kan læse inden man møder forfatteren til en hyggelig omgang, spørgsmål, pizza, højtlæsning og en autograf. Mødet kan finde sted når Thomas Brunstrøm gæster familielæseklubben på Give Bibliotek torsdag 24. oktober og fortæller om Sally-bøgerne, og ikke mindst, hvad der har inspireret ham til at skrive dem.

Man kan få et forhåndsindtryk på bloggen julialahme.dk. Her har Elias på 10 og Sofus på 6 år interviewet Thomas Brunstrøm og spurgt, om det, der sker i bøgerne, virkelig er sket. Har Sallys forfatterfar siddet i en indkøbsvogn?

- Næsten alt det, der sker i bøgerne, er sket i virkeligheden. Jeg har prøvet at sidde i en indkøbsvogn, men jeg var lidt for stor til at kunne være der, indrømmer Thomas Brunstrøm.

Sallys far findes altså i virkeligheden, og der er nogle virkelige børn, som har en både kærlig og pinlig far.

Arrangementet henvender sig primært til de fem til 0-årige og deres forældre. Det koster 25 kroner og både børn og voksne skal have billet. Billetprisen er inklusiv pizza. Billetter kan købes via www.vejlebib.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kæmpestort million-underskud får konsekvenser: Fredericia Teater siger farvel til mange medarbejdere

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Trekantområdet

Borgerforening i Viuf gør klar til kamp mod store solcelleparker

Annonce