Annonce
Læserbrev

Det er forkasteligt at skræmme børn

Hvis vi antager, at det om mange år vil blive et par grader varmere, uanset menneskelig indflydelse, mon så ikke vi er mange, der vil sige, at det vil da være dejligt?

Læserbrev: Det burde være strafbart at skræmme børn, sådan som tilhængerne af klimareligionen gør det.

Det er forfærdelige højder, vi læser om. Børn bliver brugt på en måde, der ikke tidligere er set. En 16-årig svensk pige siger, at hun med det blotte øje kan se CO2.

Fortæl dog fakta til børnene, nemlig:

At klimaet altid har ændret sig, endda i perioder særdeles meget.

At det logisk ikke kan være mennesker, der er årsag til de store klimaforandringer, blandt andet istider.

At der er uenighed om menneskers nuværende påvirkning.

At hvis vi antager, at det om mange år vil blive et par grader varmere, uanset menneskelig indflydelse, mon så ikke vi er mange, der vil sige, at det vil da være dejligt?

At der foregår en total ensidig propaganda, hvor vi næsten udelukkende hører om tilhængerne af klimareligionens synspunkter.

Tænk om der var alsidig information, så blev børnene nok ikke så skræmte.

"Børn bliver brugt på en måde, der ikke tidligere er set", skriver Erik Bach.
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce