Annonce
Børkop

Det er nu, du kan være med til at forme Børkops fremtid

Børkop vokser, og hvilke visioner for byens fremtid har borgerne i byen. Tilflytternes stemme mangler indtil videre hos BID Børkop, der tirsdag holder møde.

Tirsdag holdes møde hos samarbejdskonceptet BID Børkop, hvor spotlyset skal lyse på Børkops fremtid. Arrangørerne opfordrer alle til at deltage, især tilflyttere, for deres inputs mangler.

Børkop: Da der var møde i Egtved, mødte omkring 100 borgere op. Da der var møde i Børkop for et par måneder siden mødte 25 op.

Og på tirsdag er der så atter møde i BID Børkop, og heller ikke på tirsdag tyder det på, at man når bare i nærheden af et antal deltagere, som Egtved kunne fremvise. Nu er der selvfølgelig forskel på de to byer og områder, men det viser dog, at der er plads til mange flere ved sådan et møde i Børkop.

- Vi vil gerne opfordre så mange som muligt til at komme forbi. Men især gerne repræsentanter fra de nye grundejerforeninger. Der er mange tilflyttere til Børkop, men vi manglede dem ved det første møde. Vi vil gerne høre mere om, hvad de synes er godt og skidt ved Børkop, og hvad der kan gøres bedre, siger Mikkel Niess, der er formand for City Vejle og manden, der er tovholder for BID.

BID står for Buisness Improvement Districts, og det er en samarbejdsmodel, hvor kommunen og alle interessenter i et område kan mødes og på den måde styrke samarbejdet, forme udviklingen, skabe events med videre.

Ved opstartsmødet i juni blev der blandt andet fundet nogle vigtige områder, BID Børkop skal arbejde videre på.Hvordan får man tilflytterne til at bruge byen mere?

Og hvilke aktiviter venter i nærmeste fremtid, og hvordan kan man samarbejde endnu mere for i fællesskab løfte de mange events.

Der skal også laves en samlet Facebookside, og så skal BID Børkop også udvides til at dække Gauerslund og Brejning, så alle kræfter i området samles om bordet.

Det kommende møde finder sted i MarKant tirsdag den 29. august klokken 19 til 21. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne, man skal dog tilmelde sig via https://tilmeld.vejle.dk/367/

Annonce

Kommunen

BID Børkop består af interessenter i Børkop, Brejning og Gauerslund, og ved mødet i juni deltog repræsentanter fra forskellige foreninger, butikker og lokalråd, og de havde alle det tilfælles, at de vil, og er med til, at udvikle byen.

- Hvis man vil noget med byen og området, så er BID Børkop et godt redskab til det. Fordelen ved de her møder er, at man deler en masse forskellige input, og sammen udvikler fremadrettet. Det er også en direkte kontakt til kommunen, for det er noget kommunen har sat i søen, fordi den gerne vil lave noget i Børkop. Så det er bare med at komme til mødet, opfordrer han.

Annonce

Børkop er anderledes

Der findes BID i både Vejle og de fire centerbyer.

- Men Børkop er anderledes end de andre centerbyer, som kæmper med udfordringer som fraflytning, mens der er ekstremt mange tilflyttere til Børkop, og det mærkes tydeligt. Det sætter sit præg, og det er derfor vi gerne vil have flere tilflyttere med til møderne i BID Børkop, slutter han.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny strategi giver gevinst: Der testes på livet løs i Fredericia

Annonce