Annonce
Kolding

Det går den rigtige vej: Smittetal i Kolding falder lidt

På grund af den høje, aktuelle smitteniveau i Kolding er der etableret ekstra midlertidige teststeder flere steder rundt i Kolding, blandt andet her på Brændkjærskolen. Disse midlertidige teststeder holder åbent indtil på søndag fra kl. 9-17 hver dag. Foto: Søren Gylling

Kolding: Smittetrykket i Kolding Kommune er faldet lidt fra onsdag til torsdag, viser den nyeste oversigt fra Statens Serum Institut over coronasmittens udbredelse i alle landets kommuner.

Torsdag er der 307,6 smittede per 100.000 indbyggere i Kolding, og det er et fald i forhold til de to foregående dage, hvor incidenstallet begge dage lå på 324,8.

286 borgere i kommunen er blevet testet positive de seneste syv dage. Af dem var lige knap 22 procent børn mellem nul og ni år, mens de 30-39-årige fulgte lige efter og udgjorde 19,2 procent af de nye smittede.

Positivprocenten - det vil sige, hvor stor en andel af de testede, der testes positive for corona - ligger torsdag på det laveste i flere dage. Den er nede på 1,12 procent, hvor den tilbage i søndags var oppe på 2,13 procent.

Kolding ligger dog stadig over den landsgennemsnitlige positivprocent. Den er torsdag på 0,41 procent.

På grund af det stærkt stigende smittetal i Kolding pålagde myndighederne i fredags Kolding Kommune at lukke alle kommunale og private daginstitutioner og skoler i postnummer 6000 Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce