Annonce
FC Fredericia

Det går fremad med FC Fredericia-profil, men han er endnu ikke klar

Andreas Oggesen i aktion mod Kolding i første runde af 1. division. Her blev han skadet og har siden siddet ude. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Andreas Oggesen har siddet ude siden den første kamp i 1. division. Det begynder at gå fremad, men han passer på sig selv.
Annonce

Fredericia: I sidste sæson blev Andreas Oggesen kåret til FC Fredericias bedste spiller. I denne har han ikke medvirket så meget, som han gerne ville.

I første runde af 1. division fik midtbanespilleren en forstrækning i baglåret, og selvom han havde en fod med i det afgørende mål mod Kolding, kunne han ikke løbe.

Siden har han siddet ude og er dermed gået glip af opgørene mod Fremad Amager og Hobro. Søndagens kamp mod Silkeborg er han heller ikke med i.


Jeg har haft blikket mod den landsholdspause, men jeg er faktisk optimistisk omkring, at jeg kan være tilbage inden.

Andreas Oggesen, midtbanespiller


Men det går fremad. Fredag var Andreas Oggesen på græs og løb rundt om den bane, holdkammeraterne trænede på.

- Det er dejligt at få pulsen op ude på banen og have støvler på. Det er kedeligere end at træne med de andre, men det er dejligere end at sidde indenfor, sagde midtbanespilleren.

Annonce

Hvornår kan han spille?

Det store spørgsmål er, hvornår han er klar igen. FC Fredericia står foran tre kampe på en uge, og derefter er der landsholdspause i 14 dage.

- Jeg har haft blikket mod den landsholdspause, men jeg er faktisk optimistisk omkring, at jeg kan være tilbage inden, sagde Andreas Oggesen.

Vurderingen af hvornår han atter er klar, træffes af ham selv og klubbens fysioterapeut Mie Krog i fællesskab.

- Man skal passe på, at det ikke bliver til en fiber, når man kommer i gang igen. Lige nu er der ingen smerter, men det kan hurtigt sætte sig. Jeg skal sørge for, det ikke sker igen, så jeg risikerer en pause på tre-fire måneder i stedet for en på to-tre uger, siger Oggesen.

Kampene ligger tæt lige nu, og Andreas Oggesen risikerer at være ude af fem kampe på grund af en skade der har varet i tre uger.

- Det er frustrerende. Det er en ny sæson, man glæder sig til at komme i gang, og vi startede med en sejr. Så er det ærgerligt at sidde ude, men sådan er spillet, sagde han.

Også Steven Enna må finde sig i en længere periode på sidelinjen efter et vrid i knæet mod Kolding. Han forventes ikke klar før efter landsholdspausen. Altså er han minimum ude til 18. oktober.

Annonce
Annonce
Fredericia

En kamp om top-8 venter på FHK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Minister og borgmestre er enige: Tredje Lillebæltsbro står ikke forrest i køen til milliardinvesteringer

FC Fredericia

Tilfreds FC-træner: Vi skal blive bedre til at lukke kampene

Fredericia For abonnenter

Per og Dennis har ventet i årevis på lokalplaner - politiker vil have fokus på sagsbehandlingstiderne

FC Fredericia

FC Fredericia tog tre vigtige point og sprang op på andenpladsen

Annonce