Annonce
Håndbold

Det gik som vi havde forventet: Sagen fortsætter

Karsten Geertsen: - Vi forventer at vinde sagen i DIF's appeludvalg, der består af ni juridiske dommere.
Dansk Håndbold Forbund fastholdt nedrykningen af Odder, så nu kører sagen videre i DIF's appeludvalg med ni jurister.
Annonce

Odder: - Det var helt, som vi havde forventet, DHF forventede åbenbart, at vi ville lægge os ned, men det gør vi ikke, sagde Karsten Geertsen, direktør for Odder Håndbold.

DHF's generalforsamling vedtog den samme plan, som DHF's appeludvalg forkastede forleden.

- De burde aldrig have indkaldt til et repræsentantskabsmøde, for de kunne ikke vedtage noget som helst. Det handler om, at man ikke kan ændre i reglerne for en turnering, når den kører. Det står klart i reglerne, og det er det, som ni jurister i DIF's appeludvalg nu skal afgøre.

- Det er vigtigt, at det kommer til at gå hurtigt, for det eneste, DHF har fået ud af at holde møde, er blot at udskyde det hele. Jeg forstår ikke, at DHF ikke kan læse lovens bogstav i deres egne regler, sagde Karsten Geertsen.

Odder har sammen med Aalborg og Nordsjælland juridisk bistand, og det var disse jurister, der vandt sagen i DHF's appeludvalg.

- Når sagen er behandlet i DIF's appeludvalg, bliver den sendt tilbage til DHF's appeludvalg, og så forventer vi, at DHF skal i gang med en ny plan for, hvordan man afvikler ligaerne med et udvidet antal hold, lød det fra Karsten Geertsen.

Repræsentantskabsmødet fastholdt, at Team Esbjerg og Aalborg var danske mestre, og at Aalborg, Nordsjælland og Odder skal rykke ned, mens Vendsyssel og TMS Ringsted rykker op i ligaerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericiansk lottospiller var millionær i to måneder uden at vide det: - Du får ikke min Nemkonto

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Fredericia

Døgnrapporten: En fik forbud mod at komme på restauration - en anden fik fire sigtelser

Annonce