Annonce
Debat

Det skal altid kunne betale sig at gå på arbejde

Annonce

I Danmark skal man forsørge sig selv, når man kan, hvilket er et princip, jeg bakker fuldt og helt op om, dog har jeg også med stor interesse læst om det sundhedsfaglige personale som har en ægtefælle, som er modtager af en førtidspension, og som bliver brandbeskattet af de ekstra vagter, som de bliver bedt om at tage, da vores sundhedssystem er i knæ grundet Covid-19 situationen. Jeg synes, det er hovedrystende, at man lukker øjnene for, at der lige nu er personale som kan tilgå ekstra vagter, men som siger nej tak, da det koster dem i deres fælles budget.


Jeg synes det er hovedrystende at man lukker øjnene for, at der lige nu er personale som kan tilgå ekstra vagter, men som siger nej tak, da det koster dem i deres fælles budget.


Derfor skal man simpelthen være innovative på området og åbne for muligheden for en ordning, så det ikke rammer dem økonomisk. Der er hårdt brug for personale lige nu, som tager sig af vores ældre, vores syge og vores corona-patienter, så derfor skal dem, som kan, bidrage og det skal selvfølelig kunne betale sig at gå på arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce