Annonce
Debat

DF-formand: Det største ligestillingsproblem i Danmark er den stigende islamisering

Kristian Thulesen Dahl. Pressefoto

Læserbrev: 8. marts markerer vi kvindernes internationale kampdag. Men hvert år bliver det vigtigste problem for ligestillingen i Danmark "glemt" af kvindebevægelsen, hvor venstrefløjen traditionelt set sidder stærkt på samtlige poster.

Man undlader at omtale den massive kvindeundertrykkelse, der desværre foregår mange steder - ganske enkelt fordi det ikke er politisk korrekt i de kredse: islams kvindeundertrykkelse.

En ny rapport fra The European Institute of Gender Equality har netop afsløret, at cirka 2000 unge piger, der er bosiddende I Danmark, og som har rødder i muslimske lande, risikerer lemlæstelse ved pigeomskæring.

For et års tid siden blev en anden rapport publiceret af Københavns Kommune, hvor det blev afsløret, at kvinder med indvandrerbaggrund udsættes for ekstrem social kontrol af deres mænd i et så stort omfang, at de presses til at sige nej til et arbejde.

Kort sagt vil mændene ikke have "deres kvinder" ud på arbejdsmarkedet.

Respekten for kvinder er kort sagt lig nul inden for store dele af islam.

For at sige det enkelt: De skal dække sig til, føde nogle børn og være deres mænd underdanige.

Samtidig bliver danske kvinder behandlet som skidt af mænd med rødder i muslimske lande.

En gennemgang af alle domme for voldtægt fra januar 2016 til maj 2017 viste, at 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter bliver begået af indvandrere eller efterkommere!

Et absurd højt tal, der desværre ikke kom som en kæmpe overraskelse. Vi ved jo alle, hvordan beskrivelsen ofte er af gerningsmænd, når de bliver efterlyst. "Mellemøstligt udseende" indgår ofte i beskrivelsen.

Genopdragelsesrejser, kvindehadende imamer, små piger, der tvinges til at bære tørklæde. Social kontrol i ghettoerne. Alle eksempler, der bekræfter, at det største ligestillingsproblem i Danmark er den stigende islamisering.

Når en så kvindeundertrykkende og mellemøstlig verdensopfattelse vinder indpas i vores land, så går det galt.

Dansk Folkeparti har i årevis kæmpet kampen imod den stigende islamisering. Vi har forhindret, at vi ikke er endt som Sverige. Men der er stadig lang vej endnu.


Jeg håber snart, at kvindebevægelsen vågner op og tager fat om de vigtigste problemer: islams undertrykkelse af kvinder!

Kristian Thulesen Dahl


Jeg håber snart, at kvindebevægelsen vågner op og tager fat om de vigtigste problemer: islams undertrykkelse af kvinder!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Formodet serietyv på spil hos lokale arbejdspladser: Virksomhed fik besøg i frokostpausen

Kolding

Truende ægtemand videofilmer hustruens hjemmehjælpere: Nu nægter de at komme i hjemmet

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Annonce