Annonce
forside

Dieseludslip ved byggeplads: Hul i tanken

Arkivfoto

Fredericia: Mandag formiddag, da en betonbil skulle ind til en byggeplads på Lumbyesvej, fik han enten bakket forkert eller skævt. Chaufføren ramte en sten på vej ind ad indkørslen og så hårdt, at der gik hul på lastbilens dieseltank.

- Vi var derude i et par timer, da der er en kloak tæt på den spildte diesel. Så vi sørgede for, at der kom en slamsuger ud og sugede den tør, fortæller Johnny Rasmussen, indsatsleder ved TrekantBrand.

Udover brandvæsenets opgaver med at få standset diesel-udslippet og fjernet brændstoffet fra asfalten fik betonbilen også en ny dieseltank, så han kunne komme videre.

TrekantBrand modtog anmeldelsen om forurening klokken 10.31.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bredt forlig på plads: Flere upopulære spareforslag blev pillet af bordet

112

Brand i skorsten: Ejer slukkede fyret

Læserbrev

Hjemmepleje. Vi ser til med større og større undren

Læserbrev: Det er med større og større undren, vi i SF dag for dag kan følge håndteringen af økonomien på velfærdsområderne i Fredericia Kommune. På det seneste har man i dagspressen kunne læse om den seneste udbudsrunde på privat hjemmepleje, hvor det fremgår, at de nuværende udbydere er blevet underbudt af en ny udbyder, der har budt hele 10 pct. under de øvrige tilbudsgivere. Den nye udbyder opererer alene i Haderslev Kommune. Vi bliver af kommunaldirektøren forsikret om, at alt er gået efter bogen, og at Fredericia Kommune har pligt til at tage mod det billigste tilbud. Det er ikke ikke helt rigtigt, man må gerne med inddrage kvaliteten i vurderingen. Det kunne være rart om de politisk ansvarlige som f.eks. borgmesteren vil svare på følgende spørgsmål: 1) Er kvaliteten af opgaverne beskrevet i udbuddet af hjemmepleje sænket i forhold til den nuværende standard? 2) Har Fredericia Kommune forholdt sig til om tilbudsgiverne har ordnede løn og arbejdesforhold? 3) Er man i Fredericia Kommune igang med at sænke kvalitetsstandarden på hjemmepleje, således Fredericia Kommunes egen hjemmepleje sænkes tilsvarende niveau? Det er soleklart, at enten skal den ældre borger have mindre og ringere hjemmepleje, eller så skal spsu-medarbejderne løbe stærkere, med mindre der tale dumpingpriser fra en ny aktør, som ønsker at komme ind på markedet.

Sydjylland

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Fredericia For abonnenter

83-årige Tove får hjælp af privat firma hver dag: Er meget ked af ændring

Annonce