Annonce
Debat

Direktøransættelse: Det virker igen, som om byrådet ikke kan træffe beslutninger baseret på fornuft og logik

Poul Rand. Privatfoto

Læserbrev: På et tv-transmitteret byrådsmøde sidste år fremlagde Nye Borgerliges Karsten Byrgesen forslag om tiltag på de mange tabte ankesager på socialområdet, hvilket han fandt værende et område, hvor der burde strammes op, så der ikke kom så mange ankesager, og de, der kom, ikke tabtes.

Karsten Byrgesens bemærkninger blev noteret, øvrige talte for, det kun var få sager. De tabte sager var fra Vibeke Kinchs tid.

Flere politiske skribenter fra de etablerede partier uden for byrådet har kontante meninger i læserbreve om det nuværende byråds genopstilling til KV21, det samme har freelance-debattører som undertegnede.

Vibeke Kinch har utallige møgsager på samvittigheden, både fra Fredericia og tidligere ansættelser i andre kommuner. Hun er god til at lægge låg på tingene og få dem sat til hjørnespark. Kan det være dette, hendes ansættelse er beregnet til, at lægge låg på evt. socialsager, der burde komme frem i dagens lys før KV21 eller aldrig?

Kan det konkluderes, at:

- byrådets ansættelse af Vibeke Kinch virker uigennemtænkt?

- den normale ansættelsesprocedure er overholdt via HR og kandidat-screening?

- der igen kun var én kandidat?

- det igen var borgmesteren, der bestemte?

- det ligner noget, vi har set før?

Det er derfor med stor forundring, at et samlet byråd stemte for en genansættelse af Vibeke Kinch. En simpel Google-søgning fremkommer med flere af de mindre heldige sager, som hun har været inddraget i, både i Fredericia og tidligere ansættelser.

Det virker igen som om, det nuværende byråd ikke er i stand til at træffe beslutninger baseret på fornuft og logik. Hvor er de medlemmer, der har talt for en gennemgang af familieafdelingen?

Ja, det er nemt at sidde udenfor og skælde og smælde, som jeg og andre gør, men der er flere af det nuværende byråds beslutninger, der skriger til himlen og burde være vendt i et fagudvalg igen før vedtagelsen.

I de tv-transmitterede byrådsmøder bruger de forskellige medlemmer megen tid på at rose, hvad der er vedtaget i byrådet. Måske de skulle bruge tiden på at gennemtænke det positive og det negative ved de forskellige forslag, før de stemmer.

Når man ikke vil erkende og rette op på sine fejl og forkerte beslutninger, så er det ikke længere fejl, men en bevidst handling og et bevidst valg.


De nuværende byrådspolitikere ser ikke, de ikke er en del af løsningen; de er en del af problemet.

Poul Rand


De nuværende byrådspolitikere ser ikke, de ikke er en del af løsningen; de er en del af problemet.

Vi taler om menneskeskæbner, ikke om ligegyldige ting. De, der stemte for ansættelsen, bør skamme sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Onsdagens coronatal: Hannerup sogn alarmerende tæt på nedlukning

Annonce