Annonce
Erhverv

DLG flytter hovedsæde til Fredericia: Nu er de første ansatte rykket ind

70 medarbejdere hos DLG udgør første kolonne af flytningen til Fredericia, som koncernen har besluttet. Foto: privat/Jonas Fotografi

70 ansatte fra DLG-koncernen er trukket i arbejdstøjet i Fredericia for at betjene selskabets kunder i landbruget.

Snoghøj: Velkomsten til Fredericia kunne vejrmæssigt ikke være flottere, da administrerende direktør Kristian Hundebøll forleden bød 70 medarbejdere velkommen til selskabets midlertidige, nyrenoverede lokaler på Vesterballevej.

- Indflytningen til de midlertidige lokaler på Vesterballevej er første skridt i processen frem mod etableringen af DLG's nye fælles hovedkontor i Fredericia i 2020. Det er et af de største projekter, vi nogensinde har kastet os over i DLG's lange historie, sagde han til medarbejderne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra DLG.

DLG har besluttet at flytte hovedsæde fra Axelborg i København og samle aktiviteter fra andre lokaliteter i landet i et nyt stort domicil på Ballesvej. Filosofien er at flytte tættere på selskabets kunder i landbruget.

Planen er, at de midlertidige lokaler i Fredericia skal huse ca. 200 DLG-medarbejdere ved årsskiftet.

Fredericia Kommune har udarbejdet lokalplan for det nye hovedsæde, som skal opføres med udsigt til Lillebælt.

Annonce

Etableringen af DLG's nye fælles hovedkontor i Fredericia i 2020 er et af de største projekter, vi nogensinde har kastet os over i DLG's lange historie.

Adm. direktør Kristian Hundebøll
Det tidligere miljøcenter på Vesterballevej skal de kommende år være midlertidigt kontor for DLG. Planen er, at 200 ansatte skal have kontorplads i komplekset indtil 2020. Foto: Privat/ Jonas Fotograf
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Bredt forlig på plads: Flere upopulære spareforslag blev pillet af bordet

Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Annonce