Annonce
Erhverv

DLG går i gang med byggeri i foråret 2019

DLG bygger nyt i Fredericia og rykker fra Axelborg i KBH til Snoghøj. Indtil det nye er klar i 2020, rykker virksomheden delvist ind i midlertidige lokaler på Vesterballevej, fortæller vicekoncerndirektør Peter Skov Madsen. Foto: Peter Leth-Larsen

Hjælpsomhed fra Fredericia Kommune og Business Fredericia var med til at afgøre DLGs beslutning om at flytte hovedkontoret til Snoghøj.

Snoghøj: Der lå lang tids overvejelser bag, da DLG i november meldte ud, at man flytter hovedkvarteret til Fredericia og bygger nyt domicil ved Ballevej og Kystvejen.

DLG forventer at gå i gang med byggeriet i det tidligere forår 2019. Først skal grovvareselskabet holde en arkitektkonkurrence. Byggeriet bliver omkring 7000 kvadratmeter, og det bliver sandsynligvis i tre etager, fortæller vicekoncerndirektør Peter Skov Madsen.

- Vi var ude at se på rigtig mange muligheder. Fredericia ligger meget centralt placeret i landet, dels i forhold til de danske landmænd og dels i forhold til placering af vores forretninger og lagre spredt over hele landet. Det ligger også godt for vores udenlandske aktiviteter indenfor grovvare- og energisektoren i udlandet, fortæller han.

Annonce

Jeg ved, der er nogle af dem, som kigger på bolig i Fredericia, men nogle vælger også at pendle i første omgang

Peter Skov Madsen
DLG flytter sit hovedkvarter fra Axelborg i København til Fredericia. Virksomheden bygger nyt domicil i Snoghøj. Arkivfoto: DLG/privatfoto

Nogle kigger på bolig

Cirka 200 personer har deres daglige arbejdssted på Axelborg i København, men fremover forventer DLG at skulle huse omkring 300 ansatte på sit nye domicil. Virksomheden har meldt flytningen ud i god tid for at forberede sine ansatte. Peter Skov Madsen håber, at så mange af de ansatte som muligt vil flytte med, men ved også godt, at nogle af dem vil finde andet job.

- Jeg ved, der er nogle af dem, som kigger på bolig i Fredericia, men nogle vælger også at pendle i første omgang. Vi har flere ansatte, som pendler til Axelborg. Vi har valgt at være åbne om flytningen fra starten af. Det er en stor beslutning at skulle flytte sin bopæl, siger han.

Peter Skov Madsen har selv familie i Vejen men bor i en lejlighed på Frederiksberg.

Hjælpsomhed fra starten

Da DLG undersøgte, hvor det var fordelagtigt at flytte hovedkontoret hen, var Fredericia Kommune og Business Fredericia hjælpsomme undervejs, fortæller han.

- Det har været en god oplevelse. Vi har følt stor vilje og lyst til at hjælpe os. Når man gør det, vi gør, så er der mange spørgsmål, man skal have afklaret. Det handler blandt andet om bosætningsmuligheder for medarbejderne og mulighed for et midlertidigt kontor, siger Peter Skov Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Politiet bekræfter: Stor politiaktion har forbindelse til visitationszone etableret efter drab

Fredericia

Beboer vred over lukning af medborgerhus: - Vi bøjer os for kriminaliteten

Annonce