Annonce
Erhverv

DLG lejer sig ind i nyt hovedkvarter - totalentreprenør er valgt

Sådan kommer DLGs nye hovedkvarter ved Lillebæltsbroen til at se ud i 2020. Illustration: DLG

NRE Denmark bliver totalentreprenør på byggeriet af DLGs nye hovedkvarter ved Ballesvej/Kystvejen.

Annonce

Fredericia: Når grovvareselskabet DLG i løbet af 2020 flytter fra Axelborg i centrum af København til Fredericia, bliver det med en lejeaftale på hovedkvarteret.

AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme står bag byggeriet, mens det bliver entreprenørvirksomheden NRE Denmark, der skal opføre det 7500 kvadratmeter store byggeri. Det oplyser AP Ejendomme i en pressemeddelelse. DLG har forpligtet sig til at leje sig ind mange år frem.

- I AP Pension oplever vi Fredericia og Trekantområdet som et spændende vækstcenter, hvor der er interessante udviklingsmuligheder, og hvor vi mener både at kunne skabe spændende byggerier og sikre vores kunder solide afkast. Med valget af totalentreprenør er vi klar til at gå i gang med byggeriet af det kommende hovedkontor for DLG i Fredericia, oplyser administrerende direktør for AP Ejendomme, Peter Olsson i pressemeddelelsen.

Annonce

Plads til 300 ansatte

Byggeprojektet vil blive gennemført i tæt samarbejde med arkitektfirmaet PLH Arkitekter, der tidligere har vundet arkitektkonkurrencen om at tegne DLG's nye regional- og hovedkontor.

- Vi er stolte over, at AP Pension har valgt os som totalentreprenør på dette spændende byggeri af DLG's kommende regional- og hovedkontor. Sammen vil vi skabe et attraktivt hovedkontor for DLG's omkring 300 medarbejdere. Vi glæder os til at komme i gang, oplyser administrerende direktør i NRE Denmark Jacob Eiskjær Olesen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

23-årig kom alvorligt til skade på Østerstrand: Er fortsat i kritisk tilstand og skal opereres

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Fredericia

Se pressemødet fra Fredericia Teater: Kultur- og musikarrangementer frem til nytår afsløret

Annonce