Annonce
Erhverv

DLG vil ansætte omkring 40 lagerfolk og chauffører til sit nye logistikcenter

DLGs logistikcenter i Taulov er hastigt ved at tage form. Logistikcentret bliver 28.385 kvadratmeter stort. Det bliver finansieret af pensionselskabet PFA og havneselskabet ADP med DLG som lejere. Foto: Peter Leth-Larsen
DLGs nye logistikcenter på Skærbækvej får blandt andet en robot til at opsække træpiller.

Fredericia: 6000 ton betonelementer, 600 ton stål, 33 kilometer kabel og 800 lysarmenturer.

Det er en del af ingredienserne til DLGs logistikcenter på Skærbækvej, som bliver opført i en del af Taulov Dryport. Det 28.000 kvadratmeter store logistikcenter er en del af DLGs strukturtilpasning af sin forretning, hvor virksomheden samler sin distribution og lager.

- Vi har haft mange lagre og forskellige distributører. Vores kunder har haft besøg af os op mod flere gange om dagen. Her får vi samlet distribution og lager. Med investeringerne i vores byggerier er det fundamentet for vores strukturtilpasning. Vi vil have stærke enheder med fokus på kunderne, fortæller vicekoncerndirektør i DLG Vagn Hundebøll.

Fredag holdt virksomheden i samarbejde med ADP rejsegilde for logistikcentret for sine samarbejdspartnere. Foruden logistikcentret bygger DLG også nyt hovedsæde i Snoghøj og en terminal på Fredericia Havn.

Annonce

Her i dryport skal vi bruge 25-30 medarbejdere. Dertil kommer 20 lastbiler, hvor vi skal bruge chauffører. Så vi skal have ansat omkring 40 personer i alt. Det er chauffører og lagermedarbejdere. Vi håber at kunne få lagermedarbejdere, men vi ved, markedet er presset for chauffører. Vi har derfor talt med Fredericia Kommune om at være med til at uddanne folk indenfor transportbranchen.

Vicekoncerndirektør DLG Vagn Hundebøll

DLG ansætter lagermedarbejdere og chauffører

Men det er ikke gjort med at rejse haller. DLG investerer i en robot til logistikcentret, som skal opsække tonsvis af træpiller til DLGs kunder. Skærbækvej bliver også et samlet weblager for DLG-koncernens Land- og Fritid-butikker, og track & trace funktionen bliver implementeret. DLG har lejet et lager i nærheden, hvorfra man man begynder at introducere sine it-systemer. Omkring årsskiftet står logistikcentret klar.

Der bliver skabt en række nye arbejdspladser, når DLGs logistikcenter står færdigt.

- Her i dryport skal vi bruge 25-30 medarbejdere. Dertil kommer 20 lastbiler, hvor vi skal bruge chauffører. Så vi skal have ansat omkring 40 personer i alt. Det er chauffører og lagermedarbejdere. Vi håber at kunne få lagermedarbejdere, men vi ved, markedet er presset for chauffører. Vi har derfor talt med Fredericia Kommune om at være med til at uddanne folk indenfor transportbranchen, fortæller Vagn Hundebøll.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce