Annonce
Middelfart

Donerer 400.000 kroner: Middelfart Sparekasse indgår samarbejde med Psykiatrifonden

Administrerende direktør i Middelfart Sparekasse Martin Baltser er glad for, at valget faldt på Psykiatrifonden som MS Fokus Partner de næste to år. Pr-foto: Christian Bang
Det er sparekassens garanter, der har valgt at indgå et samarbejde med Psykiatrifonden, der dermed modtager 400.000 kroner i støtte over de næste to år.
Annonce

Middelfart: Middelfart Sparekasse har indgået et toårigt samarbejde med den landsdækkende organisation Psykiatrifonden.

Psykiatrifonden bliver dermed en såkaldt MS Fokus Partner, og vil over de kommende to år modtage 400.000 kroner i støtte til arbejdet med at sætte fokus på mental sundhed og psykisk sygdom. Derudover forpligter Middelfart Sparekasse sig til at samarbejde med Psykiatrifonden om at sætte fokus på organisationens arbejde.


Samarbejdet kommer til at gøre en stor forskel.

Torsten Bjørn Jacobsen, Psykiatrifonden


Det er Middelfart Sparekasses garanter, der ved en afstemning valgte Psykiatrifonden som partner ud af et felt på tre kandidater bestående af almennyttige organisationer.

Samarbejdet glæder administrerende direktør i Middelfart Sparekasse Martin Baltser.

- Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan få sat organisationens vigtige arbejde endnu højere på dagsordenen – og at Psykiatrifonden med vores økonomiske bidrag kan løfte det i forvejen flotte stykke arbejde, der gøres. Samtidig er jeg overbevist om, at vi også kan få inspiration til vores arbejde, skriver Martin Baltser i en pressemeddelelse.

Annonce

Aktuelt emne

Middelfart Sparekasse har siden 2010 løbende haft toårige samarbejdspartnere, hvor sparekassen har ydet økonomisk støtte og hjulpet forskellige organisationer til at sætte fokus på forskellige emner. Og netop den mentale sundhed er et meget aktuelt emne, mener Martin Baltser.

- I Middelfart Sparekasse fylder mental sundhed og mental robusthed meget i denne tid. Alle vores kolleger skal på et todages kursus med titlen ”Tak – Det mentale KRAM”. Kurset handler blandt andet om at gøre kollegerne mere robuste over for de forandringer, der er en fast bestanddel af hverdagen i vores branche – og i mange andre brancher for den sags skyld, skriver den administrerende direktør i pressemeddelelsen.

Hos Psykiatrifonden er der også begejstring for det kommende samarbejde.

- Samarbejdet kommer til at gøre en stor forskel, skriver bestyrelsesmedlem i Psykiatrifonden Torsten Bjørn Jacobsen.

- Middelfart Sparekasses opbakning sætter fokus på sygdomme, som ofte er svære at tale om. Donationen er med til at styrke vores anonyme rådgivning, og det er vi meget glade for. I år vil rådgiverne besvare omkring 10.000 henvendelser fra mennesker, der har psykisk sygdom inde på livet og har brug for hjælp, skriver han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Aftrådt formand kritiserer Fredericia HK's ledelse: De vil ikke gøre det, man skal

Annonce