Annonce
Erhverv

Drømmer du om et elektronik-job? Elgiganten har mange ledige stillinger i nyt varehus

Over 100 var mødt op for at høre om jobmuligheder i det nye Elgiganten-varehus, som åbner på Vejlevej i november. Foto: Klaus Madsen
Mandag var der fuldt hus til et informationsmøde om Elgigantens kommende varehus i Fredericia. Her kunne man høre om jobmulighederne hos elektronik-giganten, som i alt skal bruge 50-55 medarbejdere i fæstningsbyen.

Fredericia: Ekstra stole måtte findes frem, da Elgiganten mandag holdt informationsaften om det kommende varehus på Vejlevej i Fredericia.

Over 100 mennesker mødte op i T. Hansen Loungen på Monjasa Park for at høre om jobmulighederne hos elektronik-kæden, der åbner i november. Den endelige dato er endnu ikke afsløret.

- Vi skal bruge mellem 50 og 55 medarbejdere. Vi mangler stadig cirka 35, og der er jo ikke så lang tid til, vi åbner, lød det med et smil fra regionschef Thomas Valder Pedersen.

Annonce

Mødet blev til efter et samarbejde mellem Elgiganten og Fredericia Jobcenter. Cirka 1100 borgere med tilknytning til jobcentret var inviteret, men mødet tiltrak også andre interesserede. Der er både fuldtids- og deltidsstillinger i spil.

- Når vi åbner et nyt varehus, er det vigtigt at have en god blanding af nogle, som kender vores koncept og nogle nye medarbejdere, sagde Thomas Valder Pedersen.

Grå hår passer også sammen med elektronik

På stolene kunne man spotte teenagere, gråhårede tilhørere og alt derimellem rent aldersmæssigt. Måske forestiller man sig, at den perfekte medarbejder er helt ung og har fuldstændig tjek på teknikken. Men sådan forholder det sig ikke, fastslog  regionschef Thomas Valder Pedersen over for Fredericia Dagblad.

- Vi har brug for alle kompetencer. Hvis en ældre kunde kommer for at købe en vaskemaskine og møder en 20-årig sælger, tænker han måske: "Hvad er nu det?" Så nej, det er den gode betjening, der er afgørende. Vi ønsker heller ikke at begrænse os til kun at rekruttere blandt de unge. Det ville være en alt for lille gruppe at begrænse os til, forklarede regionschefen.

Jeg ved, at mange allerede har søgt stillinger. Og hvis der er et rigtigt match, får de jobbet

Katrine Kappel

Virksomhedskonsulent Katrine Kappel fra Fredericia Jobcenter var tovholder på arrangementer. I alt 1100 ledige med tilknytning til jobcentret fik en invitation til mødet.

- Jeg har modtaget 90 tilmeldinger til mødet. Nogle har hørt om det via Facebook, efter at Elgiganten sendte en pressemeddelelse om arrangementet. Andre har fået invitationen, og nogle har talt med deres rådgiver på jobcentret om det, fortalte Katrine Kappel.

Annonce

Håber på rigtige match

Jobcentret har tidligere arrangeret møder mellem ledige og nye virksomheder i Fredericia. Det skete for eksempel, da dagligvarekæderne Meny og Spar rykkede til fæstningsbyen. Men fører det reelt til jobs for de ledige?

- Elgiganten kan jo ikke ansætte alle 120, som er her i dag. Men jeg ved, at mange allerede har søgt stillinger. Og hvis der er et rigtigt match, får de jobbet, sagde Katrine Kappel og fortsatte:

- Vores ønske er jo, at de tager nogle af de borgere fra Fredericia, der er ledige. Men det er jo ikke os, der ansætter, understregede virksomhedskonsulenten.

Der er ledige stillinger som eksempelvis sælger, salgsansvarlig, kasseassistent, kasseansvarlig, lagerassistent og supportansvarlig.

Lederen af det nye Elgiganten-varehus bliver Mads Mikkelsen, som i dag er leder af varehuset i Horsens.

Elgigantens regionschef Thomas Valder Pedersen fortalte, at varehuset i Fredericia bliver Elgigantens 39. butik i Danmark. Foto: Klaus Madsen
En gruppe af Elgigantens kommende medarbejdere i Fredericia var klar til at tage imod spørgsmål fra folk med interesse i et job i elektronik-kæden. Foto: Klaus Madsen
Annonce

Ingen vil væk fra lokal virksomhed i vækst: - Medarbejderne skal have en fantastisk dag, så skal indtjeningen nok følge efter

Kultur For abonnenter

Anmeldelse: Sannes sang var - desværre - så svag, slidt, sølle, at det gjorde ondt at opleve

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Endelig en vigtig ændring på stor travl parkeringsplads

Fredericia For abonnenter

Motorvejsstøjen eksploderer: - Jeg ville hellere have en vindmølle i min baghave

Alarm 112

22-årig kaldte politiet for 'fucking svin': Det skulle han aldrig have gjort

Fredericia

Fantasien når nye højder: Fredericia skal da have sit eget Eiffeltårn

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Fredericia

Fredericia lider stort tab af turister: Nu skal Businessman Brown og Familien Fjeld vindes tilbage

Erhverv For abonnenter

Katrines virksomhed skaber mere vild natur i hele Danmark - og har stor succes med det

Alle skriger på arbejdskraft, men her drukner man i ansøgninger: - Det har vi aldrig prøvet før

Fredericia For abonnenter

Far krævede millionerstatning efter overfald, men fik 2900 kroner: Datters sidste håb om retfærdighed forsvandt

Lyt til 'Det blå hjørne': Støjberg og Vanopslagh krydser klinger over Herlufsholm i hæsblæsende debat

Alarm 112

Udlændinge forsøgte at begå indbrud: Blev stoppet af hundepatrulje

Navne For abonnenter

Løbe- og madglad byrådspolitikers bedste råd: Vær modig og nysgerrig

Kultur

Hans blev kaldt for nazi-unge: - Det gør ondt på en lille dreng

Annonce