Annonce
112

Drabet i Korskærparken: 11 anholdt - alle er nu løsladt

Politiet var massivt tilstede i Korskærparken fra kl.14 og mange timer frem. Foto: Scanpix/Claus Fisker

Opdateret 25. februar klokken 15.45: De to resterende anholdte vil blive løsladt i løbet af tirsdag eftermiddag. Sigtelserne mod dem vil dog blive opretholdt, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Fredericia: Nattens efterforskning af sagen, hvor en 24-årig mand fra Fredericia i går eftermiddags afgik ved døden, efter at være blevet ramt af et skud i brystet i Korskærparken i Fredericia, har ført til, at to mænd fortsat er anholdt. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. De to mænd, på henholdsvis 24 og 25 år blev anholdt i en bil, der var set omkring gerningsstedet og derfor af interesse for efterforskningen af sagen.

Mændene er begge fra Fredericia. På nuværende tidspunkt ønsker politiet ikke at oplyse yderligere om de to mænd, hvor de er anholdt, eventuel relation til dræbte, motiv m.v. af hensyn til efterforskningen, der fortsætter i dag både mod dem og i øvrigt.

Skudepisoden skete ud for adressen Korskærvej 6 omkring kl. 14 mandag eftermiddag, og efterfølgende blev en person set køre væk stedet.

Politiet mødte talstærkt op og var massivt tilstede i området.

I alt 11 personer blev i løbet af mandag eftermiddag og aften anholdt. Ni er efterfølgende løsladt efter de har gjort rede for deres færden omkring drabstidspunktet.

Der er aktuelt ikke taget stilling til eventuel fremstilling i grundlovsforhør.

Har du oplysninger om hændelsen, så ring venligst til Sydøstjyllands Politi på 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 139 danskere med corona er døde

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce