Annonce
Læserbrev

Drop den dårlige undskyldning, og lad os komme i gang med at videreudvikle Erritsø nu

Hvad er den rigtige begrundelse for ikke at give dispensationen til bygherren, når den nuværende ejer af Skovhave er klar til at sælge, så længe dispensationen bliver givet af jer?
Annonce

Læserbrev: Vi kunne læse i Fredericia Dagblad, at by- og planudvalget har sagt nej til opførelsen af de nye lejeboliger på Skovhaven, hvilket jeg er dybt uforstående overfor.

Jeg formoder, by- og planudvalget i Fredericia Kommune ønsker det bedste for byens borgere - det gælder vel også i Erritsø?

Den officielle begrundelse er de trafikale problemer, disse nye lejeboliger vil give med sig.

Helt ærligt, jeg opfatter dette som en meget dårlig undskyldning og en kæmpe opbremsning af udviklingen af Erritsø.

Der er i dag 90 lejemål i faldefærdige bygninger på Skovhave. Med de nye boliger vil der blive opført 141 lejemål - altså en stigning på 51 lejemål.

Ud af de 141 lejemål vil de 48 være studieboliger, og trækkes disse ud af regnestykket lander vi på 93 nye lejemål.

Kære Steen Wrist Ørts, formand for by- og planudvalget, du skal ikke fortælle mig, dette kommer til at give ekstraordinære trafikale problemer!

Hvad er den rigtige begrundelse for ikke at give dispensationen til bygherren, når den nuværende ejer af Skovhave er klar til at sælge, så længe dispensationen bliver givet af jer?

Ønsker I virkelig at bremse udviklingen af Erritsø?

Derudover har den nye arkitekt endda fortalt, at de nye deleboliger vil være billigere end de nuværende i Skovhave, så hvad er der at frygte?

Min vurdering er, at der er kæmpe stort potentiale for studieboligerne, fordi både handelsskole og teknisk skole ligger lige om hjørnet i Erritsø.

En ting er sikkert: Når De Konservative kommer til at sidde i byrådet, vil vi ikke bremse videreudviklingen af Erritsø, og vi vil i den grad stille spørgsmål til den manglende dispensation.

Søren Grøn Stampe. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Testbil kommer til Fredericia: 16 gymnasieelever og én lærer smittet - over 800 elever og lærere skal testes for corona

Alarm 112

Opsang fra politiet efter brand i midtbyen: Borgere ignorerede afspærring i Jyllandsgade

FC Fredericia

Anfører Ege efter flot FC-sejr: Vi har intet opnået endnu

Annonce