Annonce
Læserbrev

Drop den dårlige undskyldning, og lad os komme i gang med at videreudvikle Erritsø nu

Hvad er den rigtige begrundelse for ikke at give dispensationen til bygherren, når den nuværende ejer af Skovhave er klar til at sælge, så længe dispensationen bliver givet af jer?

Læserbrev: Vi kunne læse i Fredericia Dagblad, at by- og planudvalget har sagt nej til opførelsen af de nye lejeboliger på Skovhaven, hvilket jeg er dybt uforstående overfor.

Jeg formoder, by- og planudvalget i Fredericia Kommune ønsker det bedste for byens borgere - det gælder vel også i Erritsø?

Den officielle begrundelse er de trafikale problemer, disse nye lejeboliger vil give med sig.

Helt ærligt, jeg opfatter dette som en meget dårlig undskyldning og en kæmpe opbremsning af udviklingen af Erritsø.

Der er i dag 90 lejemål i faldefærdige bygninger på Skovhave. Med de nye boliger vil der blive opført 141 lejemål - altså en stigning på 51 lejemål.

Ud af de 141 lejemål vil de 48 være studieboliger, og trækkes disse ud af regnestykket lander vi på 93 nye lejemål.

Kære Steen Wrist Ørts, formand for by- og planudvalget, du skal ikke fortælle mig, dette kommer til at give ekstraordinære trafikale problemer!

Hvad er den rigtige begrundelse for ikke at give dispensationen til bygherren, når den nuværende ejer af Skovhave er klar til at sælge, så længe dispensationen bliver givet af jer?

Ønsker I virkelig at bremse udviklingen af Erritsø?

Derudover har den nye arkitekt endda fortalt, at de nye deleboliger vil være billigere end de nuværende i Skovhave, så hvad er der at frygte?

Min vurdering er, at der er kæmpe stort potentiale for studieboligerne, fordi både handelsskole og teknisk skole ligger lige om hjørnet i Erritsø.

En ting er sikkert: Når De Konservative kommer til at sidde i byrådet, vil vi ikke bremse videreudviklingen af Erritsø, og vi vil i den grad stille spørgsmål til den manglende dispensation.

Annonce
Søren Grøn Stampe. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Pigerne skærer sig selv og taler om selvmord: Dokumentar afslører tech-giganternes ansvarsløshed

DR satte mandag med dokumentaren "Døde pigers dagbog" fokus på et hemmeligt digitalt netværk på Instagram for unge piger, hvis tanker kredser om selvskade og selvmord. På det sociale medie deler omkring 1000 psykisk sårbare piger voldsomme billeder af eksempelvis dybe snitsår, og de udveksler konkrete metoder til at begå selvmord. Programmet åbner op til en verden af psykisk sygdom og sårbarhed. Nøglen til den lukkede verden er tragisk, mindst syv piger i netværket har begået selvmord. I dokumentaren står moderen til en af de syv piger modigt frem sammen med tre af de "overlevende" piger fra netværket. Netværket har i første omgang spillet en positiv rolle i de unge pigers liv, der kan minde om en sorggruppe. Her har de i et digitalt fællesskab fundet trøst og mødt ligesindede. Negativt har netværket ifølge eksperter inspireret pigerne til at øge frekvensen og graden af selvskade. Instagram-netværket har normaliseret selvskade, uden at nogen professionelle har kunnet gribe ind. I netværket er der blevet delt omkring 100.000 opslag, hvor langt de fleste handler om selvskade og selvmord. Instagram har ikke grebet tilstrækkelig ind til trods for angiveligt flere tusinde opslag, der tydeligt overskrider deres egne regler.

Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce