Annonce
Fredericia

Du spørger, vi svarer: Hvad skal der ske med tomme butikslokaler i Vendersgade, og hvorfor er der forskellige lygtepæle i byen?

Et helt nyt projekt, som handler om i højere grad at inddrage læserne og borgerne i processen og produktionen af dagbladets nyheder og historier, ser dagens lys. "Byen spørger, vi svarer" er navnet. Bag står vi selv. Fokus er på byudvikling - kom til os med din undren og dine spørgsmål, så vil vi lede efter svar. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Et helt nyt projekt, som handler om i højere grad at inddrage læserne og borgerne i processen og produktionen af dagbladets nyheder og historier, ser dagens lys. "Byen spørger, vi svarer" er navnet. Bag står vi selv.

Fredericia: Hvorfor er teglsten røde og ikke sorte på huse i midtbyen? Kan ejendomme i dårlig stand, placeret i oplandet, egentlig også få del i byfornyelsesmidler? Det er måske nogle af de spørgsmål, du brænder inde med – nu vil vi gerne være med til at finde svarene.

I dag tirsdag går Fredericia Dagblad i luften med et spritnyt projekt, hvor vi i endnu højere grad ønsker at inddrage dig som læser og bruger. Hvad går du og undrer dig over? Hvilke spørgsmål klør du dig i håret over? Det vil vi gerne grave efter svarene på, men vi har brug for dit engagement. Satsningen hedder: Byen spørger, vi svarer. Du kan læse mere om projektet her.

Redaktionen på Fredericia Dagblad vil sætte fokus på byudviklingen i Fredericia Kommune – og det kan være både stort og småt. Det vigtigste er, at spørgsmålene stammer fra jer. Planerne for byens fremtid – hvad enten det er Kanalbyen, Argentinerkvarteret, udskiftning af lygtepæle eller huller i vejen – er noget, der sætter debatten i gang blandt vore læsere. Den debat tager vi nu et skridt længere, når vi fremover vil udvælge nogle af jeres spørgsmål eller undren, undersøge dem og følge dem til dørs. Vi lover ikke, at vi kan finde svarene på alle jeres spørgsmål, men vi lover, at vi vil forsøge.

Hele uge 24 sidder to af Fredericia Dagblads journalister på Fredericia Bibliotek fra klokken otte. Her vil du få mulighed for at komme forbi, få en snak om det nye projekt, stil eventuelt et spørgsmål eller del din undren.

Har katten fået lungebetændelse, eller trækker mødet ud, så du ikke har mulighed for at komme forbi Prinsessegade i løbet af ugen, så kan du fra i dag stille dit spørgsmål direkte på vores hjemmeside eller i boksen herunder.

Vi håber, I vil tage godt imod vores nye projekt. Vi glæder os til at besvare en – forhåbentlig – masse af jeres spørgsmål.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Kommer Korskæparken på ghettolisten?: Beboer advarer mod at 'hvile på laurbærrene'

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Alarm 112 For abonnenter

To unge mænd dømt for afpresning ved IBC: - Vi stikker en pind op i røven på dig

Fredericia

480 tyske krydstogtgæster lyner die Jacke og oplever kølige Fredericia i dag

Fredericia

Læser undrer sig over gadelys-udskiftning: Når kommunen alle 12.000 lamper inden udgangen af dette år?

Lego-familiens pengetank vil hjælpe Danmark til flere OL-medaljer: Donerer 50 millioner kroner

Alarm 112 For abonnenter

Person omkom efter voldsom brand: Intet tyder på, at der er foregået noget kriminelt

Alarm 112

Tyvetogt i Taulov: Se hvor tyvene slog til i weekenden

Fredericia

Poul tjekker vaccinetider tre gange om dagen: - Hvorfor kan man ikke booke tid i Fredericia?

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Fredericia

Højhus på 95 meter droppet: Nu forbliver grøn hjørnegrund bare grøn

FC Fredericia For abonnenter

Målmanden og 'Magic' var som far og søn: Der er stille på jorden, for nu fortæller han historier i himlen

Fredericia

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Annonce