Annonce
Navne

Edel fik et tilbud, hun ikke kunne sige nej til: Nu er hun øverste chef igen

Edel Lund Clausen var med til at starte First Hotel i Kolding op. Siden blev hun selvstændig, og de seneste to år har hun arbejdet hos Messe C i Fredericia. Nu er hun tilbage i hotelbranchen. 1. december starter hun som hotelchef for Zleep Hotel i Billund Lufthavn. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Edel Lund Clausen var med til at åbne First Hotel i Kolding. Siden har hun været selvstændig og ansat som salgschef hos Messe C i Fredericia, men nu rykker hun retur til den branche, hun kender bedst. Fra 1. december er hun chef for Zleep-kædens største hotel.
Annonce

Kolding: Edel Lund Clausen var faktisk slet ikke jobsøgende, for hun var begejstret for sit arbejde som salgschef hos Messe C i Fredericia.

Alligevel har hun valgt at sige farvel til gode kolleger for endnu engang at kaste sig ud i nye eventyr. Denne gang hos hotelkæden Zleep, som har haft snøren ude efter hende. 1. december tiltræder hun derfor som hotelchef for kædens største hotel, der ligger i Billund Lufthavn og råder over 163 værelser.

- At kunne få lov at sidde for enden af bordet igen. Og i gåseøjne "få mit eget", det kunne jeg ikke sige nej til, fortæller Edel Lund Clausen.

Hun har ikke som sådan savnet hotelbranchen, men hun har vidst, at det var en branche, hun gerne ville retur til på et tidspunkt.

- Hos Zleep ser jeg en masse udviklingspotentiale, og jeg får mulighed for at gøre en forskel. Hotellet i Billund er en god forretning, og så skal jeg gøre det lige så godt der og samtidig være med til at se på nye muligheder.

At kunne få lov at sidde for enden af bordet igen. Og i gåseøjne "få mit eget", det kunne jeg ikke sige nej til.

Edel Lund Clausen

Annonce

Her er jeg god

Edel er uddannet i økonomi, og det var som regnskabschef, hun startede i hotelbranchen. Siden kom en lederuddannelse til, og i 2006 stod hun i spidsen, da det nybyggede First Hotel åbnede på Banegårdspladsen i Kolding. Nu glæder hun sig over at være tilbage i hotelbranchen.

- Det bliver spændende. Det er her, jeg er god. Og det er her, jeg får lov til at bruge alle de ting, jeg kan. Jeg kan noget med økonomi, salg og ledelse, og det får man lov til at bruge, fordi man er meget tæt på selv. I den her branche ér man den. Man sidder ikke bare på et direktørkontor, og det passer godt til mig, for det er opgaven og helheden, jeg brænder for.

Annonce

Kæmpe netværk

Edel Lund Clausen er med egne ord en rigtig Kolding-pige, og det har hun tænkt sig at blive ved med at være. Hun og familien flytter i hvert fald ingen vegne, og det store netværk i Kolding vil fortsat blive plejet.

- Jeg er en kæmpe netværker, og det vil jeg blive ved med at være her i Kolding. Nu skal jeg så også sætte mig ind i Billund og til at være en del af den by.

I det hele taget er det vigtigt for Edel, at hverdagen byder på forandringer og nye udfordringer.

- Jeg drømmer om, at jeg ikke går i stå. Det ville jeg virkelig kede mig med. Jeg har ikke en klar ledestjerne og drømmer om et eller andet konkret job, men jeg drømmer om at have det sjovt i hverdagen og være med til at skabe noget og gøre en forskel.

Og netop det har hun tænkt sig at gøre for sine nye kolleger på Zleep i Billund og de mange gæster, som hvert år tjekker ind og ud af værelserne.

- Jeg glæder mig til at lære mit team at kende og lære Zleep at kende og skabe en succes.

Samtidig regner Edel med at få mulighed for at påvirke kædens udvikling.

- Det er en ung hotelkæde, hvor der er højt til loftet, og hvis man byder ind, så får man muligheden. Og jeg vil gerne være med til at udvikle ting.

Edel Lund Clausen

53 år, gift med Claus, parret bor i Kolding og har tre børn, hvoraf den ene stadig bor hjemme.

Har arbejdet på Scandic-hotellerne i Kolding og Esbjerg.

Var den første hoteldirektør for First Hotel på Banegårdspladsen.

Blev selvstændig konsulent med Aktiv Fokus i 2012.

Har de seneste to år været salgschef hos Messe C i Fredericia.

Tiltræder 1. december som hotelchef for Zleep Hotel Billund Airport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Fredericia

Nyt trænings- og legeområde undervejs: Ombygning af sundhedshuset rykker udenfor

Annonce