Annonce
Fredericia

Efter 10 år i Nørrebrogade: Ugeavis og dagblad er flyttet til ny lokation

Både Elbobladet og Fredericia Dagblad er en del af mediekoncernen Jysk Fynske Medier. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Fredag blev sidste dag i det fælles mediehus i Nørrebrogade for Elbobladet og Fredericia Dagblads medarbejdere. Mandag tog de hul på et nyt kapitel på hjørnet af Danmarksgade og Prinsessegade.

Fredericia: Efter 10 år med adresse på Nørrebrogade er Elbobladet og Fredericia Dagblad fra mandag 2. september baseret på hjørnet af Danmarksgade og Prinsessegade.

Fredag eftermiddag tog flyttefolk hul på at fragte flyttekasser, computere og lignende til den nye base. Samme arbejde fortsatte lørdag, hvor it-folk stødte til og fik det hele sat op, så den officielle indflytning mandag kunne forløbe så gnidningsfrit som muligt.

Allerede i weekenden blev de nye rammer, der ejes af ejendomsmægler Niels Henrik Billund, taget i brug, og mandag morgen mødte samtlige af ugeavisen og dagbladets medarbejdere ind på deres nye arbejdslokation.

- Rammerne er ikke det vigtigste - det er den journalistik, vi laver, og det arbejde, salgsafdelingen laver. Men det er da dejligt at være i nogle dejlige, lyse lokaler, og at det ligger centralt, hvor det bare lige er at åbne vinduerne, så kan man høre byens liv, siger chefredaktøren for Fredericia Dagblad og Elbobladet, Mette Salling Eriksen.

Mediehuset vil markere flytningen senere i denne måned.

De nye lokaler ligger i Danmarksgade - dog med indgang fra og adresse i Prinsessegade umiddelbart over for Fredericia Bibliotek. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB sendt FC Fredericia ud af oprykningskampen

Annonce