Annonce
Middelfart

Efter BR-lukning: Kvickly udvider legetøjsafdeling - og er klar til at skrue ned igen

Kvickly er ved at lave en stor legetøjsafdeling. PR-foto.
Det er endnu ikke lykkedes at skaffe en legetøjsbutik til Middelfart. Men nu tager Kvickly sagen i egen hånd.
Annonce

Middelfart: Stærke kræfter har arbejdet på at få en legetøjsbutik til Middelfart, efter BR drejede nøglen sidste år.

Det ser dog ikke ud til at lykkes inden julehandlen, og derfor er Kvickly i Middelfart i gang med at møblere om.

- Jeg er overbevist om, at det nok skal lykkes at få en ny legetøjsbutik til Middelfart til næste år, og det er, hvad vi ønsker, siger Ole Ebdrup Andreasen, direktør i Brugsforeningen for Middelfart og omegn, der blandt andet driver Kvickly.

- Men børn og handlende i Middelfart skal ikke gå forgæves efter legetøj i vores by. Derfor er Kvickly i disse dage ved at rydde et større areal til en masse legetøj, understreger direktøren.

Kvickly har sammen med Coop lavet et legetøjskatalog på mange sider, og Kvickly-direktøren varsler, at hvis det næste år lykkes at lokke en legetøjsbutik til Middelfart, så skruer Kvickly ned for satsningen igen.

Annonce

Erhvervsmægler: - Stærkt

Erhvervsmægler Jan Hinnerskov, der er en af hovedkræfterne bag Middelfart Erhvervsinvest ApS, der skal skabe liv i byens tomme butikker, hilser Kvicklys initiativ velkommen.

- Vi har forsøgt igennem længere tid at tiltrække en legetøjskæde til byen, hvilket ikke er lykkes endnu. Det er stærkt, at Kvickly ser, at der er et hul i markedet, som samtidig er med til at holde handlen i byen, siger erhvervsmægleren, der særligt har noteret sig, at butikken er klar til at skrue ned for legetøjet igen til gavn for en eventuel ny legetøjsbutik.

Jan Hinnerskov hæfter sig ved, at Salling Group til en start har åbnet BR-butikker i flere store og mellemstore byer, efter legetøjskæden gik konkurs sidste år. Derfor har han afsøgt andre muligheder.

- Den mest oplagte mulighed i vores by er måske Bog & Idé. De har legekæden som en del af deres koncept, men min henvendelse har ikke resulteret i noget i første omgang, fortæller Jan Hinnerskov, der oplever, at flere nej på nej i sidste ende godt kan resultere i et ja.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Energinet får finkæmmet byggeplads efter aktion - sikkerhed for aktivister og medarbejdere er i højsædet

Annonce