Annonce
Kolding

Efter grønt lys til fodboldtilskuere: Kæmpe interesse for at få billet til Kolding Stadion på fredag

Selv om der endnu ikke må fyldes helt op på tribunerne på landets fodboldstadioner, glæder Kolding IF Fodbolds kommercielt ansvarlige, Michael Flyvholm, sig til, at klubben til hjemmekampen mod Vendsyssel FF på fredag igen kan på liv på lægterne. Arkivfoto: Søren Gylling
Der har været gang i telefoner og mails hos Kolding IF Fodbold, siden det forleden stod klart, at der ved 1. divisionsholdets næste hjemmekamp på fredag igen må komme tilskuere på stadion.

Kolding: Telefonerne hos de ansatte i Kolding IF Fodbold har bimlet og bamlet ekstra meget i de seneste dage.

Siden det natten til fredag stod klart, at et stort flertal i Folketinget havde sagt god for igen at lukke tilskuere ind til kampe i blandt andet Superligaen, 1. division og Kvindeligaen, har rigtig mange mennesker forsøgt at få fingre i en billet til Kolding IF's næste hjemmekamp på fredag.

Det fortæller klubbens kommercielt ansvarlige, Michael Flyvholm.

Annonce

- Der er rigtig mange, der har ringet og skrevet til os. Især mange sponsorer har vist interesse for at få en billet, så når jeg senere i dag (mandag, red.) sender invitationer ud til vores sponsorer, regner jeg med, at min mailboks kommer til at bugne, siger Michael Flyvholm.

Selv om Kolding IF kæmper for overhovedet at overleve i 1. division og lige nu ligger nederst i tabellen, har det altså tilsyneladende ikke taget livet af interessen for at se de lokale spillere i aktion mod Vendsyssel FF på fredag aften.


Folk har længtes efter at komme til fodbold

Michael Flyvholm, Kolding IF Fodbold


Michael Flyvholm forklarer, at efter nærmere opmålinger af tribunerne, er man nået frem til, at man formentlig kan lukke omkring 1400 tilskuere ind. På den store tribune indretter man to adskilte sektioner med hver op til 500 tilskuere. På sydtribunen bag det ene mål vil der være plads til i omegnen af 400 tilskuere.

Tror på fuldt hus

Ifølge reglerne for genåbning må der højst opholde sig 500 tilskuere i hver adskilt sektion, og hver afdeling skal have hver sin indgang. På Kolding Stadion etableres der tre adskilte sektioner med separate indgange.

Det bliver sponsorer og sæsonkortholdere, der får første prioritet, når billetterne til fredagens kamp skal fordeles. Sponsorerne modtog invitationer mandag over middag, mens sæsonkortholderne får muligheden for at købe billetter fra tirsdag.

Resten af billetterne bliver så sat til salg onsdag, så folk, der ikke er sponsor eller har sæsonkort, kan bestille billetter da. Billetter kan købes via klubbens hjemmeside eller dens app.

Michael Flyvholm tror på, at Kolding IF kommer til at melde alt udsolgt på fredag.

- Folk har længtes efter at komme til fodbold, og vi har været begunstiget af, at der længe har været en stor interesse for KIF, siger han.

Regler for tilskuere

  • For at komme ind og se en fodboldkamp, skal man vise coronapas ved indgangen, ligesom klubben skal sørge for at registrere alle tilskuere med henblik på eventuel efterfølgende smitteposporing.
  • På stadion skal man indrette sektioner, hvor der højst må være 500 tilskuere i hver sektion. Hver sektion skal have sin egen indgang.
  • Det er Superligaen, 1. division og Kvindeligaen, der igen må have tilskuere på tribunerne. Også ved landskampe må der være tilskuere.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet til stede i Korskærparken: Større indsats efter meldinger om hærværk og uønsket ophold i kældre

Annonce