Annonce
Fredericia

Efter kritik og ros fra badende nordmænd: Formand glad for tilbagemeldinger

Der er skrevet fine tekster omkring badeanlægget på både dansk, engelsk og tysk. Skriften er fremhævet, men den er så lille, at det er umuligt at aflæse med fingrene, vurderer bl.a. Stine Ellingsen, der er næsten blind, og Randi Johannesson fra det Norsk Blindesamfund. Skiltet burde enten forsynes med blindeskrift eller større skrift, mente de, som ellers var imponeret over initiativet bag anlægget, som er det første af sin art. At der anvenes taktilskrift, er et ønske fra Dansk Blindesamfund, oplyser udvalgsformand Christian Bro, som imidlertid vil undersøge, om udformningen kan gøres bedre. Foto: Nana Hanghøj
Ros og gode ideer fra norske badegæster bliver modtaget med lydhørhed fra udvalgsformand Christian Bro (S), som vil sætte landskabsarkitekt i gang med at se på løsninger efter sommerferien.

Fredericia: Formand for miljø- og teknikudvalget Christian Bro (S) er glad for ros til ideen med det nye badeanlæg på Østerstrand, og også for de ideer til forbedring, som de norske testere er kommet med.

- Jeg har selv testet badeanlægget, da det var lavvandet, og mener også, at vi bør overveje en løsning med markering, der følger vandspejlet. Vi har valgt at sætte dem, hvor de sidder, for at tovet ikke kommer i vand og bliver fyldt med tang, siger Christian Bro.

At informationstavlen ikke er med blindeskrift er en aftale med Dansk Blindesamfund, som har været med til at finansiere badeanlægget.

- Det var deres ønske, at vi benyttede den fremhævede skrift - taktilskrift, men om vi har fået lavet skriften for lille, vil jeg gerne undersøge, så vi måske kan ændre det, siger Christian Bro.

Annonce
Vi går ud fra, at brugerne har ledsagere med, så man følger reglen om aldrig at bade alene, men det skal selvfølgelig være helt trygt at benytte anlægget, så vi ser på de gode råd.

Formand for miljø- og teknikudvalget Christian Bro (S)

Skilte og sten

Man skal gå fra parkeringsområdet ved cafeen for at nå frem til Havfruefløjterne, og Christian Bro vil gerne overveje mere skiltning.

- Vi havde oprindeligt forestillet os, at man kunne parkere ved Dameroklubben, så man var tæt på anlægget. Den parkeringsplads er imidlertid nedlagt, så nu skal man gå fra caféområdet, så det vil måske give mening med et skilt, siger han og vil overordnet se på de forslag, som de norske gæster er kommet med.

Christian Bro forventer ikke, at forbedringerne kan ske i denne sæson. Landskabsarkitekten, der har udtænkt badeanlægget, er på ferie, men når ferien er slut, skal der kigges på tilbagemeldinger og mulige løsninger.

Undtagen en enkelt detalje.

- Vi kan nok godt få flyttet de sten med tang, som ligger inde ved strandkanten, og som man skal over. Det burde være relativt nemt, for det kan jeg godt se er irriterende, siger Christian Bro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Juletiden nærmer sig - sæson for indbrud

Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

Middelfart

Se hele programmet: Navne til Rock Under Broen 2020 afsløret - med populær popduo som genganger

Annonce