Annonce
112

Efter mistænkeligt dødsfald: Politihunde og teknikere undersøger voldanlæg

Der er stadig politi og teknikere i færd med at undersøge området omkring "Sarøes Badekar", hvor en forbipasserende torsdag før middag observerede en livløs person.

Fredericia: Politiet er stadig i fuld gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring en dødfunden kvinde i voldgraven torsdag middag. Findestedet hedder i folkemunde "Sarøes Badekar".

To politifolk med hunde undersøger dels området inden for afspærringerne ved selve findestedet, dels længere ude på voldterrænnet.

Teknikere fra Kriminalteknisk Center i Fredericia er også kommet til stedet med flere folk, som er trukket ned mod findestedet.

Mandskab fra Trekantbrand var blevet tilkaldt i første omgang og holdt standby for eventuelt at hjælpe ambulanceredderne med at få den livsløse person bjærget op af de stejle skrænter.

Efter en times tid blev brandfolkene sendt retur til stationen på Prangervej.

- Vi har gjort vores del, nu har vi ikke mere at gøre, lød det fra indsatsleder Per Møller Jensen, da han forlod stedet.

Til gengæld er der ankommet mandskab fra Beredskabstyrelsen, som drøfter med politiets indsatsleder på stedet, hvad der videre skal ske.

Vurderingen ved vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi er, at undersøgelserne vil stå på nogle timer endnu til hen sidst på eftermiddagen.

Annonce

Vi undersøger stadig på stedet, og det kommer nok til at tage nogle timer endnu.

Vagtchef Halfdan Kramer, Sydøstjyllands Politi

Der er spærret af på voldanlægget, så man ikke kan passere gennem Prinsens Port. Foto: Scanpix/Claus Fisker
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Varme Titans kan gøre det igen

Fredericia For abonnenter

Måske ny ansøgning om lov til flere boliger i Erritsø: Investorer ser åbning

Danmark For abonnenter

Millionsvindler kendt i fodboldkredse – tidligere dømt for at køre fans ned

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];