Annonce
Fredericia

Efter mystik og meldinger om det modsatte: Cocktailbar lukker

- Det er en sindssyg svær beslutning, skriver Mona Frankby på barens Facebook-side fredag eftermiddag. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Ejeren af Cocktail & Lounge Bar, Mona Frankby, bekræfter på barens Facebook-side, at den er lukket.

Fredericia: Det er slut med at kunne bestille drinks i kælderen i Prinsessegade 39. Det bekræfter Mona Frankby, der ejer baren, fredag eftermiddag.

- To år er gået, og det har været to år fyldt med masser af oplevelser, minder, glade smil og glade gæster. Men det er mig beklageligt, at fra i dag og fremad rettet vil Cocktail & Lounge Bar ikke holde åbent mere, skriver Mona Frankby på Cocktail & Lounge Bars Facebook-side.

- Jeg vil gerne sig tak. Tak til alle jer, som har besøgt os. Tak for jeres støtte. Tak, fordi i har taget så godt imod os. Og sidst men ikke mindst, tak til dem, som har været en del af Cocktail Crew'et på den ene eller den anden måde, uden jer havde det ikke kunne lade sig gøre.

Annonce

- Den rigtige beslutning

Fredericia Dagblad beskrev i september, hvordan klager fra andre af ejendommens beboere havde ført til, at Cocktail & Lounge Bar blev pålagt at lave støjdæmpende tiltag for at sænke generne ved baren. Det fik dengang Mona Frankby til at overveje, hvorvidt hun fortsat skulle drive baren videre.

I fredagens udgave af dagbladet fortalte udlejeren af ejendommen, hvor Cocktail & Lounge Bar lå, at baren ikke længere var lejer. Dog udtalte Mona Frankby i samme artikel, at baren ikke var lukket. Men nu er det altså bekræftet, at det er slut med at drive baren videre på adressen.

- Det er en sindssyg svær beslutning, som har fyldt meget ved mig det sidste lange stykke tid. Dog er jeg sikker på, det er den rigtige beslutning, skriver Mona Frankby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

Annonce