Annonce
Fredericia

Efter mystik og meldinger om det modsatte: Cocktailbar lukker

- Det er en sindssyg svær beslutning, skriver Mona Frankby på barens Facebook-side fredag eftermiddag. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Ejeren af Cocktail & Lounge Bar, Mona Frankby, bekræfter på barens Facebook-side, at den er lukket.
Annonce

Fredericia: Det er slut med at kunne bestille drinks i kælderen i Prinsessegade 39. Det bekræfter Mona Frankby, der ejer baren, fredag eftermiddag.

- To år er gået, og det har været to år fyldt med masser af oplevelser, minder, glade smil og glade gæster. Men det er mig beklageligt, at fra i dag og fremad rettet vil Cocktail & Lounge Bar ikke holde åbent mere, skriver Mona Frankby på Cocktail & Lounge Bars Facebook-side.

- Jeg vil gerne sig tak. Tak til alle jer, som har besøgt os. Tak for jeres støtte. Tak, fordi i har taget så godt imod os. Og sidst men ikke mindst, tak til dem, som har været en del af Cocktail Crew'et på den ene eller den anden måde, uden jer havde det ikke kunne lade sig gøre.

Annonce

- Den rigtige beslutning

Fredericia Dagblad beskrev i september, hvordan klager fra andre af ejendommens beboere havde ført til, at Cocktail & Lounge Bar blev pålagt at lave støjdæmpende tiltag for at sænke generne ved baren. Det fik dengang Mona Frankby til at overveje, hvorvidt hun fortsat skulle drive baren videre.

I fredagens udgave af dagbladet fortalte udlejeren af ejendommen, hvor Cocktail & Lounge Bar lå, at baren ikke længere var lejer. Dog udtalte Mona Frankby i samme artikel, at baren ikke var lukket. Men nu er det altså bekræftet, at det er slut med at drive baren videre på adressen.

- Det er en sindssyg svær beslutning, som har fyldt meget ved mig det sidste lange stykke tid. Dog er jeg sikker på, det er den rigtige beslutning, skriver Mona Frankby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

FC Fredericia

Målhelten Holvad: Det her kunne sagtens blive min bedste sæson

FC Fredericia For abonnenter

Genlæs livebloggen: FC Fredericia fælder overmagten fra Silkeborg efter flot indsats

FC Fredericia

FC Fredericia kæmpede sig til en gylden sejr over storklubben Silkeborg

Annonce