Annonce
Middelfart

Efter voldsomt skybrud: Nu er alle kommunens blå flag oppe igen

Vejlby Fed strand. Arkivfoto: Mia Harm Madsen

Nordvestfyn: Torsdag er der godt nyt til alle vandhunde. Alle de blå flag, som blev pillet ned efter sidste uges voldsomme skybrud er nemlig tilbage.

Mandag afblæste kommunen varslet, der i fire dage havde frarådet badning på strandene i Båring Vig - med undtagelse af stranden ved Vejlby Fed. Her forblev det blå flag nede, fordi kommunens prøver viste en overskridelse af E. Coli-bakterier.

Torsdag er det blå flag dog tilbage på stranden ved Vejlby Fed. Det oplyser Middelfart Kommune.

"Badevandet har været helt i top siden i mandags, hvor der blev udtaget en vandprøve. Imidlertid er det først nu, at dokumentationen fra laboratoriet ligger klar. Så – hop endelig i bølgen igen – vandet er fint." Skriver kommunen på deres hjemmeside.

Det sker ofte i forbindelse med voldsomme skybrud, at kommunen må hive de blå flag ned på strandene for en stund. Og her var sidste uges skybrud altså ingen undtagelse.

De voldsomme mængder vand gav problemer i Båring Vig, hvor beredskabet pumpede store mængder vand fra campingpladsen på Vejlby Fed ud i havet, hvilket resulterede i vand fyldt med både jord, sand, planterester og det, der er værre.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce