Annonce
112

Efterforskningen af dødsfald i Ekkodalen fortsætter: Politiet efterlyser vidner

Efterforskningen er fortsat i gang i Ekkodalen torsdag aften. Foto: Peter Leth-Larsen
Sydøstjyllands Politi vil gerne i kontakt med eventuelle vidner, der har været i området omkring Ekkodalen onsdag eller torsdag.
Annonce

Erritsø: Politiet efterlyser nu vidner i den sag, hvor der torsdag morgen blev fundet en død person i en villa i Ekkodalen.

- I den forbindelse vil Sydøstjyllands Politi gerne i kontakt med eventuelle vidner, der har været i området i går og i dag, eller andre som i øvrigt kan have oplysninger af betydning for sagen, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet er fortsat til stede i området omkring Ekkodalen, hvor der det meste af dagen har været afspærringer. Både hjemmeværnsfolk og folk fra Beredskabsstyrelsen er ligeledes til stede.

- Efterforskningen af dødsfaldet fortsætter med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor arbejder Sydøstjyllands Politis tekniske efterforskere og hundeførere stadig i området for at foretage undersøgelser på og omkring findestedet, oplyser Sydøstjyllands Politi torsdag aften.

Har man oplysninger i sagen, skal man ringe til Sydøstjyllands Politi via telefonnummer 114.

Også folk fra Beredskabsstyrelsen og hjemmeværnet tager del i indsatsen omkring Ekkodalen, hvor en 58-årig tidligere på dagen blev fundet død i sin villa. Foto: Nana Hanghøj
Også folk fra Beredskabsstyrelsen og hjemmeværnet tager del i indsatsen omkring Ekkodalen, hvor en 58-årig tidligere på dagen blev fundet død i sin villa. I følge avisens journalist på stedet, blev alle, der skulle enten ind eller ud fra Ekkodalen, tjekket. Foto: Nana Hanghøj
Hvad Beredskabsstyrelsen havde af opgaver ved Ekkodalen torsdag sen eftermiddag, vides på nuværende tidspunkt ikke. Men avisens journalist på stedet konstaterede, at de havde travlt. Foto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Annonce