Annonce
Erhverv

Ejendomsmægler med vokseværk rykker til Fredericia og får lokale partnere

Realmægler og ejer af boligbutikker i Vejle og Jelling - og nu Fredericia, Jakob Viborg Iversen, er her flankeret af sine to nye partnere, fredericianerne Erik Vestergaard (t.v.) og Simon Nissen (t.h.) Foto: Flemming Larsen

Realmægleren, der har boligbutikker i Vejle og Jelling, får filial i Fredericia. To nye partnere, fredericianerne Simon Nissen og Erik Vestergaard, har sammen med Jakob Viborg Iversen fra Vejle 25 års erfaring.

Annonce

Fredericia: 10 år med vækst i alle årene. Det er en kendsgerning for Realmægleren med boligbutikker i Vejle og Jelling.

Og det får nu ejeren, ejendomsmægler Jakob Viborg, til at kigge mod Fredericia. Det sker med en ny filial, der får til huse på hjørnet af Danmarksgade og Købmagergade. Samtidig har Vejle-mægleren fået to nye partnere, fredericianerne Simon Nissen og Erik Vestergaard.

- Vi har haft flere bolighandler, hvor vejlensere er flyttet til Fredericia og omvendt. Fredericia er en by i udvikling, blandt andet hele området med Fredericia C. Det har fået os til at åbne en filial i byen, fortæller Jakob Viborg Iversen.

Han overtog den nu tidligere Realmægler i Fredericia. Den mæglerbutik er blevet lukket ned i forbindelse med flytningen til de nye lokaler.

Annonce

Fredericia-mæglere

Vejle-mægleren har som nævnt fået to nye partnere, der begge bor i Fredericia med familien.

- Jeg tror på, at det er vigtigt at have mæglere med et stort lokalkendskab siddende på kontoret. Derfor er jeg glad for, at Simon og Erik er blevet partnere, siger Jakob Viborg Iversen.

Han nævner, at de tre mæglere tilsammen har 25 års erfaring i branchen.

Simon Nissen og Erik Vestergaard har hver fem års branchekendskab og har tidligere arbejdet i samme mæglerbutik hos en kollega til Realmægleren.

- Vi glæder os over, at vi fortsat kommer til at sælge boliger i netop Fredericia. Kvadratmeterpriserne er knap så høje som i Vejle, men vi er godt på vej, fordi byen er inde i en god udvikling. Der er blandt andet flyttet mange virksomheder til byen. Det betyder, at der skal skaffes boliger til mange nye medarbejdere, lyder det fra Nissen og Vestergaard.

Annonce

Synergieffekt og service

De nye partnere forventer også, at etableringen af den nye filial i Fredericia vil give synergieffekt.

- Vi kan supplere på flere områder, og vi kommer også til at kunne tilbyde boliger i et langt større område, forklarer Jakob Iversen, der tilføjer, at det er mæglerforretningens høje service, der har fået forretningerne til at vokse.

- Vi har oplevet, at nogle af vores kunder er kommet igen. Andre har hørt om os gennem familie, bekendte og arbejdskolleger, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Energinet får finkæmmet byggeplads efter aktion - sikkerhed for aktivister og medarbejdere er i højsædet

Annonce