Annonce
Erhverv

Ejendomsmægler vækster: Har brug for ekstra mandskab og kvadratmeter

Almedin Lukovic er daglig leder af Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens afdeling i Fredericia. Butikken i Jyllandsgade udvider i nabolokalerne, hvor håndværkere i disse dage arbejder for at gøre klar. Foto: Peter Friis Autzen

I løbet af de kommende uger tager Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen nabolokalerne i Jyllandsgade i brug. Og udvider staben.

Annonce

Fredericia: Det går så godt hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Fredericia, at kontoret nu udvider ind i nabolokalerne i Jyllandsgade. Samtidig nyindrettes de eksisterende lokaler, og der udvides med endnu en mægler.

- Vi er vækstet 236 procent fra 2016 til 2017. Og vi har brug for ekstra mandskab og ekstra kvadratmeter, siger daglig leder Almedin Lukovic.

Han glæder sig over den markante fremgang, selvom den indebærer et luksusproblem:

- Vi har solgt 12 ejendomme i løbet af januar måned, siger han, allerede inden måneden er helt ovre. Dermed lægger 2018 ud i endnu højere tempo end det ellers hurtigere 2017, hvor kontoret lukkede 51 handler.

- Faktisk sælger vi lige nu husene hurtigere, end vi får dem ind. Så vi har kraftigt behov for flere ejendomme til salg, siger Almedin Lukovic og tager en slurk kaffe.

Han vurderer forsigtigt, at omkring 10 procent af køberne er tilflyttere.

Vi vækster og har brug for at udvide. Både på kvadratmeter og personale.

Almedin Lukovic
Annonce

Godt at ligge i midtbyen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har 27 butikker rundt om i landet. Og firmaet udvider fortsat med nye afdelinger.

- Og nu udvider vi også lokalt i Fredericia, siger Almedin Lukovic.

Han er begejstret for at have sin butik liggende i gågaden.

- Her kommer folk rent faktisk og studerer de ejendomme, vi har udstillet i vinduet. Mange andre steder kører man jo bare forbi uden at se nærmere på udstillingen. Så nu, hvor vi har behovet for at udvide, er jeg rigtig glad for, at det kan lade sig gøre inde i nabolokalerne. På den måde bliver vi her, hvor vi allerede ligger, siger han.

I dag er der fire ansatte i forretningen. Men i forbindelse med udvidelsen ansættes yderligere en.

- Vi oplever ofte, at vi formår at sælge ejendomme, som andre mæglere har måtte opgive. Det er vi stolte af. Og mange sælgere henvender sig til os, fordi vi har solgt deres nabos eller forældres hus. Det er medvirkende til, at vi nu udvider, siger Almedin Lukovic.

Han forventer, at både de nye og de istandsatte, eksisterende lokaler tages i brug midt i februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Annonce