Annonce
Navne

Eks-horsensianer bliver direktør for Danmarks Naturfredningsforening

Lars Midtiby var partisekretær i Socialdemokratiet fra 2007 til 2016. Han glæder sig til at arbejde sammen med Maria Reumert Gjerding i Danmarks Naturfredningsforening. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Lars Midtiby, tidligere partisekretær for Socialdemokratiet og nuværende direktør for Danske Handicaporganisationer, tiltræder 1. september som den øverste administrative leder i Danmarks Naturfredningsforening.
Annonce

København/Horsens: 41-årige Lars Midtiby, der stammer fra Horsens, skifter stillingen som direktør for Danske Handicaporganisationer ud med posten som direktør i Danmarks Naturfredningsforening, hvor han tiltræder 1. september.

Og selv om det er med "et stik i hjertet", at han forlader handicaporganisationen, glæder han sig til den nye opgave.

- Vi skal sikre, at den grønne omstilling kommer på skinner. Det er en kæmpe udfordring at nå at gøre det i tide, så vi kan passe på vores natur og passe på klimaet og miljøet. Og det er vores vigtigste opgave.

- Vi har haft et fantastisk grønt folketingsvalg, men ord gør det ikke alene. Og der har Danmarks Naturfredningsforening en vigtig opgave i at sikre, at politikken mellem valgene også er grøn, siger Lars Midtiby.

Han var partisekretær i Socialdemokratiet fra 2007 til 2016 og har siden været ansat i Danske Handicaporganisationer.

Ifølge Lars Midtiby kan han i sin nye stilling drage fordel af, at han både har erfaring fra et politisk miljø og fra en anden organisation.

I Danmarks Naturfredningsforening skal han arbejde sammen med foreningens præsident, Maria Reumert Gjerding, som står i spidsen for foreningens politiske arbejde. Lars Midtiby bliver som direktør den øverste administrative leder.

- Jeg tror, at vi kommer til at være et stærkt makkerpar. Jeg glæder mig i hvert fald enormt meget til samarbejdet, siger Lars Midtiby.

/ritzau/

Lars Midtiby

41 år.

Født i Horsens.

Uddannet cand.jur. (Aarhus Universitet) og master of public administration (Copenhagen Business School).Partisekretær i Socialdemokratiet fra 2007 til 2016. Direktør i Danske Handicaporganisationer fra 2016 til 2019.

Gift med Marie Foltmann. Sammen har de to døtre.

Bor på Østerbro i København.

Kilder: Altinget, LinkedIn, Lars Midtiby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hold fast om krisehåndtaget

Erhverv

Fynsk familie er blevet milliardærer på olie: - Det ville være bedre, hvis vi kunne undvære det

Annonce