Annonce
Læserbrev

Eksisterer projektet

Annonce

Læserbrev: Trille Nikolajsen, byrådsmedlem, Venstre og Palle Ranløv fra Kræftens Bekæmpelse, har for nylig haft et læsebrev i Ugeavisen og JydskeVestkysten, hvori de beklagede, at sundhedshusets projekt ”naturkræfter” for kræftramte mænd var stoppet på grund af besparelser i kommunen. Det er også korrekt, men fra de tidligere hold har vi stadigvæk nogle mænd, som mødes hver uge og fortsætter det fantaktiske sammenhold, som de har fået opbygget under hele forløbet.

Vi mødes hver tirsdag og laver bål og noget kaffe ude ved Naturskolen Perlen. Gåture i området, fysiske aktiviteter og en god gang mandesnak er vores grundstof.

Der vil alt andet lige stadig komme nye personer, som har behov for at komme ud for at møde andre i samme situation. Derfor er vi åbne for, at de kan komme og være sammen med os ude ved Perlen. Udfordringen er, at vi ikke kan være flere i bålhytten og huset. Derfor håber vi på, at kommunen, på trods af besparelser, vil være behjælpelig med en løsning og understøtte vores arbejde, som udføres af frivillige. Frivillig for naturkræfter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce