Annonce
Livsstil

Eksklusiv Fredericia-villa med havudsigt overrasker på liste over Jyllands dyreste boliger

Foto: Lilienhoff
Snoghøj- Midt mellem villaveje som Lyngsvej, Matrosvænget og Toldbodvej, der er belagt med parcelhuse, som de fleste af os kender dem, skiller en adresse sig ud:

Slotsstien 1 i Snoghøj

For på matriklen ligger den villa, der netop har givet Fredericia en eksklusiv plads på listen over Jyllands absolut dyreste boliger, som er udbudt til salg.

Villaen, der ligger på en grund direkte ud til bølgerne i Lillebælt, er nemlig kommet på markedet til intet mindre end 24 mio. kr.

Det skriver boligsiden Boliga.

Det placerer Fredericia-hjemmet på en femteplads på den attraktive liebhaver-liste, blot overgået af to ejendomme i Silkeborg og to ejendomme i Bredballe ved Vejle, der er udbudt til priser mellem 34,9 og 25 millioner kr.

- Det her er et helt utroligt hus. Vi ser sjældent noget lignende, og vi er meget spændte på at se, hvilken køber vi finder til det, siger Hans Lilienhoff, der er ejendomsmægler hos den landsdækkende liebhavermæglerkæde Lilienhoff, der netop har udbudt villaen til salg.

Se villaen hér.
Foto: Lilienhoff
- Der ligger et andet hus i Silkeborg, som virkelig også er helt i toppen. Det er med i pensum på arkitektskolen, og vores fotografer er helt vilde med det - men det her er mindst lige så fantastisk, siger han.
Foto: Lilienhoff

Dyreste hus i Fredericia

Med placeringen er huset dog ikke bare Jyllands femtedyreste villa og Fredericias absolut dyreste udbudte netop nu.

Aldrig før har der nemlig været udbudt villaer eller indgået handler på huse i Fredericia-området til beløb i den størrelsesorden.

For mens det dyreste udbudte hus i byen kom på markedet i 2011 til en pris på 19,8 millioner kr., er den dyreste handel indgået inden for kommunegrænserne "blot" til en værdi af 14 millioner kr., oplyser Boliga.

Ejendommen er 612 kvadratmeter stor og ligger på en grund helt ned til havet med udsigt til den gamle Lillebæltsbro. Huset er også selv forsynet med en bro.

Selve ejendommen er opført i 2007.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Intern afdækning afslører nyt rod: Kommunen skal betale 100.000 kroner tilbage

Annonce