Annonce
Trekantområdet

Eleverne i Vinding løb på efterårsferie i fuld fart

Elias Bunde var glad for sin indsats, selvom han kun blev nummer tre i sit heat. Foto: Johannes Ragborg
På Vinding Skole heppede både store og små, da de ældste elever udfordrede hinanden i 30 og 100 meter-løb.
Annonce

Vejle: Den sidste skoledag før efterårsferien var en dejlig efterårsdag, hvor solen stod højt på himlen over Vinding Skole. Eleverne fra udskolingen samlede sig klokken 10.15 på idrætsanlægget for at løbe finaleløb på Skolernes Motionsdag.


Modstanderne var meget hurtige, men jeg føler, jeg gjorde mit bedste.

Elias Bunde


Børn i forskellige aldre stod klar til ikke blot at løbe, men også at heppe på deres klassekammerater. Ude på banen var der en spændt stemning, op til de fem forskellige løb der skulle foregå.

Først på dagens program var 30 meter-løb for piger og drenge.

Før starten gik, fik avisen lov til at snakke lidt med elev Elias Bunde, der stillede op til et af de fem spændende løb. Elias var meget spændt på resultatet, da han både skulle løbe mod nogen på sin egen alder og nogle af skolens ældste elever.

- Jeg glæder mig meget, men jeg tror, at det bliver en hård konkurrence, sagde han og tilføjede, at han havde tro på sine egne evner, og følte sig klar.

Ude på banen var elever og voksne i mellemtiden begyndt at stille op til løbene. Man kunne høre eleverne gå frem og tilbage og snakke om, hvordan løbene ville gå. Enkelte havde også stillet bannere op, som de brugte til at heppe på deres klassekammerater.

Corona-reglerne blev selvfølgelig overholdt, og det skal skolen have ros for. Klasserne stod hver for sig, og deltagerne skiftedes til at gå ind og ud af banen.

Pludseligt bliver der helt stille. En af lærerne begyndte at give instrukser, og på det store areal var stemningen meget anspændt. Der var musestille. Man kunne se på deltagernes ansigter, at de også var spændte og forhåbningsfulde.

Derefter kunne man høre en af lærerne råbe: Klar, parat, start! og så var det første løb i gang. Det blev dog ikke til nogen sejr, for Elias Bunde der måtte nøjes med en fjerdeplads i 30 meter-sprinten.

Man kunne høre en knappenål falde til jorden, inden løberne blev sendt afsted. Foto: Johannes Øllegaard Sørensen

Han var dog stadig glad.

- Modstanderne var meget hurtige, men jeg føler, jeg gjorde mit bedste. Alt i alt synes jeg, at det var en god ide af skolen at lave løbene, sagde han efter dysten.

Til sidst sluttede både piger og drenge af med at løbe den sidste to kilometer lange rute. Alle startede hurtigt, men da de første ældre elever vendte tilbage, var det i et lidt andet tempo. Rundt om ruten stod yngre elever, og heppede og da den første elev passerede målstregen, blev der jublet.

Alt i alt var stemningen på Vinding Skole i top, og mange gik på efterårsferie med et smil på læben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Materiale fra Hizb ut Tahrir delt ud i Korskærparken - angriber integrationsminister

Fredericia

Halvfarlig plet i Fredericia skal viskes ud: Rema 1000 søger om ny adgangsvej

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Fredericia For abonnenter

Sådan vil Rema 1000 og kommune rette op på småkaos på Egeskovvej: Også slut med lastbiler på tværs

Fredericia

Dagens coronatal fra Fredericia: En 50-59-årig smittet føjet til statistikken

Annonce