Annonce
Erhverv

Elgiganten slår meget snart dørene op med åbningsfest: - Jeg håber, at vi kan bidrage med noget til byen

12. november åbner Elgiganten på Vejlevej. Det sker kl. 7, hvor der vil være kaffe og croissanter. Varehuschef, Mads Mikkelsen, glæder sig til at kunne åbne dørene. Foto: Ludvig Dittmann
Der er ikke længe til, at Elgiganten på Vejlevej i Fredericia åbner dørene op. Og varehuschefen ser frem til at byde kunderne velkommen i den spritnye butik.

Fredericia: Det er en glad og forventningsfuld varehuschef, der byder velkommen til Elgigantens nye lokaler på Vejlevej 102 i Fredericia.

Det store indgangsparti er stadig lukket til af metalskodder - varehuset åbner nemlig først officielt 12. november, når der holdes stor åbningsfest allerede fra kl. 7 om morgenen.

- Vi vil gerne invitere folk til en masse rigtig gode tilbud. Kl. 7 er der kaffe og croissanter, og senere på dagen griller vi pølser. Det bliver lidt af en fest, lyder det fra varehuschef, Mads Mikkelsen, som samtidig nævner, at der kommer en dj og spiller musik.

Annonce

Derudover vil Elgigantens direktør og Fredericias borgmester Steen Wrist (S) kigge forbi og klippe snoren.

Varehuschef, Mads Mikkelsen, fortæller, at der er mange forskellige universer i butikken. Et af dem er en afdeling dedikeret til gaming. I afdelingen har de ansat en såkaldt gaming-ekspert, som er professionel gamer.  Foto: Ludvig Dittmann

- Det er dejligt endelig at kunne åbne i Fredericia. Det har manglet her i byen. Det er også det, jeg hører fra kunder. Jeg møder ofte folk, der står ude på parkeringspladsen og banker på ruden og spørger, hvornår vi åbner. Så det bliver rigtig spændende, og jeg håber, at vi kan bidrage med noget til byen, siger Mads Mikkelsen, der tror og håber på, at de får rigtig travlt.

Det nyeste af det nye

I butikken er nogle af de medarbejdere, som er blevet ansat over den seneste tid, i fuld gang med at gøre den omkring 1600 kvadratmeter store butik klar til åbning.

Vi vil gerne invitere folk til en masse rigtig gode tilbud. Kl. 7 er der kaffe og croissanter, og senere på dagen griller vi pølser. Det bliver lidt af en fest

Mads Mikkelsen, varehuschef

Rundt i hele varehuset står store stabler af forskellige varer, der bare venter på at blive pakket ud og sat på plads, så de er klar til igen at ryge af hylderne, når kunderne lige om lidt kan få lov at komme ind og handle i den nye butik.

- Hos Elgiganten har vi forskellige butikskoncepter, og vores bliver et af de nye med varme træfarver og et hyggeligt lys. Det er vigtigt, at man føler sig velkommen herinde. På den måde viser og præsenterer vi også varerne bedst, fortæller Mads Mikkelsen og fortsætter:

- Det er en spritny og topmoderne butik, hvor vi har det nyeste af det nye. Så her kan kunderne komme og opleve den nye teknologi og få rådgivning. Vi hjælper bl.a. også med at sætte telefoner og computere op.

Annonce

Mange nye medarbejdere

Tilbage i september søgte Elgiganten i Fredericia 50 nye medarbejdere, og med lige omkring 50 ansatte er de nået godt i mål.

- Det er selvfølgelig altid udfordrende med mange nye medarbejdere på en gang, men det er også superfedt at kunne se medarbejderne udvikle sig. Vores struktur er meget flad her, og jeg kan bedst lide at være nede på gulvet med de ansatte, siger Mads Mikkelsen, som har været en del af Elgiganten i tre år. Senest som varehuschef i Horsens.

Mads Mikkelsen skal stå i spidsen for godt 50 nye medarbejdere, som alle er ansat i forbindelse med tilblivelsen af det nye varehus.  Foto: Ludvig Dittmann

Til åbningen vil Mads Mikkelsen også være at finde i butikken blandt medarbejdere og ikke mindst kunder.

- Jeg glæder mig til at kunne møde alle kunderne. Det vigtigste er, at de er glade, og at de får en god oplevelse.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Årets regionsvindere er fundet: Her er Danmarks bedste til vækst

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce