Annonce
Navne

En af Hedensted Kommunes chefer bliver regionsdirektør for almen boligadministration

Rune Udi Jørgensen får arbejdsmæssig base i Vejle. Pressefoto

Hedensted: 49-årige Rune Udi Jørgensen, der er forretningsudviklingschef i Hedensted Kommune, tiltræder 1. oktober hos den almene bygge- og boligadministration Domea.dk som regionsdirektør i Jylland og på Fyn.

I Hedensted Kommune har han bl.a. haft ansvaret for by- og boligudviklingsindsatser og for strategiske indsatser for byrumskvalitet og detailhandel.

Rune Udi Jørgensen har tidligere været direktør i FOF Kolding/Haderslev og relationschef hos Dansk Musikteater.

- Rune har en profil, som i den grad matcher den opgave, han skal løse i Domea.dk. Han er uddannet bygningsarkitekt og har stor erfaring med by- og boligudvikling, han er vant til at arbejde tæt sammen med kommunalpolitikere og kommunale embedsmænd, han kender og anerkender foreningslivet, og så har han samtidig fokus på strategisk udvikling, siger Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk, i en pressemeddelelse.

Som regionsdirektør i Domea.dk kommer Rune Udi Jørgensen til at stå i spidsen for bl.a. kundechefer, indkøbsfunktionen og regionssekretariatets medarbejdere i Vejle.

Han bliver overordnet ansvarlig for at sikre en effektiv og konkurrencedygtig ejendomsdrift, og han bliver en vigtig strategisk partner for Domea.dk's kunder i udviklingen af deres lokale boligorganisationer.

Derudover kommer Rune Udi Jørgensen til at bidrage til den fortsatte udvikling og gennemførelse af Domea.dk's forretningsstrategi i et tæt samarbejde med resten af chefteamet.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Fredericia For abonnenter

Fra rugby i Erritsø til banko i Egeskov: Fotografens 10 favoritter fra ét års søndagsaviser

FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce