Annonce
Trekantområdet

En aften med Nikolaj Kirk om det bæredygtige køkken

Nikolaj Kirk stiller spørgsmålet: Hvorfor nedprioriterer vi økologi og bæredygtighed til fordel for dårligere masseproducerede varer? PR-foto

Fredericia: Kok, kogebogsforfatter og tv-vært Nikolaj Kirk stiller spørgsmålstegn ved, hvordan vi behandler vores råvarer, og i foredraget "Fødevarekvalitet og bæredygtighed" går han tæt på masseproduktion og effektivisering.

Nikolaj Kirk ønsker os væk fra tankegangen om nemhed og fastfood og mener, vi bør have større fokus på økologi, bæredygtighed og kreativitet i de danske køkkener.

Foredraget præsenteres af Fredericia Debatforum og finder sted tirsdag 29. oktober kl. 19.30 på Fredericia Bibliotek.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolonihavefolket opgiver ikke kamp mod lokalplan: - Vi mangler stadig helårssstatus

Annonce