Annonce
Middelfart

Gode råde fra en nybagt selvstændig: - Netværket er altafgørende

Netværk er vigtige for at få succes med sin egen virksomhed, mener Anette Dam Larsen. Foto: Søren E. Alwan

Anette Dam Larsen her ud af de erfaringer, hun allerede har gjort sig med My Body Shape, til dig der måtte gå med ønsket om at starte egen virksomhed - eller måske lige er gået i gang.

Annonce

1) Netværk, netværk, netværk

- Brug erhvervscentret som sparringspartner. Deres rådgivning er god, og de åbner dørene til mange værdifulde netværk. Du kan ikke vide det hele selv som nystartet, derfor er netværk uvurderlige. Du bringes sammen med nogle mennesker, som udfordrer din idé, så du får fjernet begynderfejlene i god tid. Du får desuden adgang til mennesker, som giver dig nogle fordele, når du skal finde de rigtige leverandører og salgskanaler.

2) Hurtigt på gaden med dit produkt

- Lancér dit produkt, selv om det måske ikke er 100 procent færdigt. Jeg har fået værdifuld respons fra mine første kunder og efterfølgende tilrettet mine giner, så de er blevet endnu bedre, fortæller Anette Dam Larsen.

3) Styr på dit liv

- Lad være med at starte som selvstændig uden at have styr på dit liv. Hvis du har alt for mange uafklarede ting i dit privatliv, kan du ikke holde det fokus, som er så nødvendigt, hvis du skal have succes som iværksætter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce