Annonce
Middelfart

En kombination af flere ting: Rock Under Broen kan ane et udsolgt rockbrag i 2020

Folkene bag Rock Under Broen offentliggjorde i december navnene til årets rockbrag i 2020. Konferencier Vagn Ove Hansen tog det store smil med til mødet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Også salg af billetter til koncerterne med Frontm3m og Aerosmith går planmæssigt, lyder det fra Rock Under Broen.
Annonce

Middelfart: En tredjedel af billetterne til Rock Under Broen 2020 var solgt allerede tre dage efter det seneste rockbrag.

Og nu kan folkene bag Rock Under Broen ane, at koncerten 13. juni 2020 bliver totalt udsolgt på rekordtid.

Der er ifølge formand Bent Frandsen 3600 ud af 20.000 billetter tilbage.

Rock Under Broen er 20 procent over salget i forhold til samme tidspunkt sidste år, hvor man måtte melde udsolgt den første uge i februar.

2. januar får prisen på billetterne et nøk opad, og Bent Frandsen forventer at lange sidste billet over disken i midten af januar.

- Det er en kombination af markedsføring, et godt program og en flot koncert sidste år, hvor ikke mindst omgivelserne gør, at folk gerne vil tilbage, lyder det fra Bent Frandsen.

Annonce

Andre koncerter går fint

Rock Under Broen har også andre koncerter på trapperne.

28. februar går Frontm3n på scenen på Hindsgavl Slot, og Bent Frandsen oplyser, at der blot er 76 billetter tilbage til den koncert.

21. juli afholder Rock Under Broen koncert med Aerosmith under Den nye Lillebæltsbro, og her er der på nuværende tidspunkt solgt 60 procent af de 20.000 billetter, der kræves for, at kæmpekoncerten går i nul.

Der er i alt 25.000 til salg til den koncert, og Bent Frandsen bemærker, at man for alvor begynder markedsføringen til Aerosmith til februar, når Rock Under Broen er udsolgt.

- Vi vil helst ikke blande de to koncerter for meget sammen, så vi lægger markedsføringen hver for sig, siger Bent Frandsen, der tilføjer, at billetsalget ifølge ham går planmæssigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce