Annonce
Trekantområdet

En ny tradition er begyndt: Meget mere end et juleværksted

Hos Kongernes Jelling og Jelling Turist- og Handelsstandsforening glæder man sig til at byde velkommen til Julemandens Værksted 7. og 8. december på museet. Fra venstre er det Karin Vognsen, Irene Uhrbrand, Ketty Pedersen og Niels Kjærgaard. PR-foto
Julemandens Værksted åbner i den kommende weekend på Kongernes Jelling. Et arrangement, som er opstået i et samarbejde mellem Kongernes Jelling og Jelling by.
Annonce

Jelling: I den kommende weekend lægger Kongernes Jelling lokaler til Julemandens Værksted, som arrangeres for andet i år i træk.

Her er der gode muligheder for kreative aktiviteter til børnene, som kan prøve kræfter med blandt andet palisadenisser, ler, perler, mosbamser, tryk og juledekorationer.

Arrangementet er opstået ud fra de BID-møder, som månedligt bliver afholdt for byens forenings- og handelsliv.

- BID-udvikling går ud på igangsætte tiltag, som mange byder ind i for at skabe liv og udvikling i byen. Igennem nogle år har vi også i BID-regi intensiveret samarbejdet mellem Kongernes og Jelling by. Dette partnerskab videreudvikles nu, da Julemandens Værksted dette år afholdes på Kongernes Jelling, skriver Irene Uhrbrand, formand for Jelling Turist- og Handelsstandsforening, i en pressemeddelelse.

Annonce

Lokal opbakning

Sidste år foregik det i Fakta-bygningen, som ligger overfor Byens Hus, men i år er det således rykket et par hundrede meter hen til museet. Denne gang vil der være en deltagerbetaling til materialer på 30 kroner per barn, så barnet kan deltage ubegrænset på dagens værksteder.

- Ketty Petersen og Niels Kjærgaard er ildsjælene, som samler og koordinerer værksteder med alle de gode frivillige. Der var forrygende god, lokal opbakning til udførelse og deltagelse sidste år. Og vi håber lige så stor deltagelse i år i de smukke nye rammer, lyder det fra Irene Uhrbrand.

Julemandens Værksted foregår 7. og 8. december fra klokken 10 til 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Slut med fest og farver efter midnat?: To lokale barejere ser flest fordele ved tidligere lukketid

Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Annonce